- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Aktív témák
-
Macc
aktív tag
Valoban jot tesz a piacnak a Sony szinrelepese, mert akinek valamit is szamit a minoseg es a design egy ilyen eszkoznel, annak most legalabb mar 2 valasztasa is van. illetve hamarosan, mert itt meg nincs. Viszont az a 30%-ar azt en orommel kifizettem egy ilyen messzemenoen jo minosegu eszkozert. Komolyan mondom, ahogy az talalva van az ember ele, az fantasztikus. Lehet hulyenek neztek, de mindig is szerettem az igenyesen, gondosan prezentalt dolgokat. Es az iPodnak a mar a csomagolasatol is lehidaltam. A legkisebb darabjaig gyonyoru a kidolgozasa. Tenyleg csak azok vegyenek iPodot, akiknek ez szamit, kulomben jogosan fogjak ugy erezni, hogy kicsit draga. A hangminosegere meg nem lehet panasz, (gondolom a Sonynal ez fel sem vetodik) egy hangmernok kolegamnak megmutattam az iPodot: minimalis kulombseg volt a kimeno jelenel a 6millas ProTools hardware-hez kepest:)
OFF: viszont nem ertem, hogy ha ilyen jo eredmenyeket ert el a sony az uzemidoben, akkor az a kis DSC-V1 miert csak ilyen keves ideig birja. Nem banom, szeretem azt a gepet, csak nem ertem
ON
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen program, ami...?
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest