Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maci66
csendes tag
-
-
bzoley
veterán
Ha köze volt a viharhoz, akkor max. közvetve. Az amúgy érdekes volt, mindig négy csíkon áll a térerő(rikán leesik kettőre), de amíg tombolt a vihar, mind az öt csík látszott. A felhők jól visszaverték a jeleket, vagy valami hasonló.
Valszeg driver, vagy eszköz probléma lehet(esetleg hálózat). A driver már az elejétől fogva meghülyíti a gépet. Ez a sebességesés néha előfordul, de egy usb-ből kihúzás, majd visszadugás, és reconnect segíteni szokott. Egyszer volt csak, hogy nem akart helyre állni. Ja, és 3G-t mutatott.
Tegnap jött egy sms, hogy elértem a 2.4Gb-ot
De ami a lényeg, hogy baromi jókat lehet versenyezni rFactor-ral, nincs lag, nincs semmi
csizs
Hogy a fenébe ne panaszkodnék, nem azért vettem, hogy ugyanazt kapjam, ami eddig is volt. (Feltéve, hogy nekem írtad, mert a válasz gomb túl messze lehetett)
Hálózati probléma előfordul mindenhol, ezért nem is sértődtem meg, csak megállapítottam a történteket.
[Szerkesztve] -
-
Az akció jóval nagyobb sikert aratott, mint azt a Pannon várta volna, de ez nem jelenti azt, h. a havidíjkedvezményt kitolná...
Ne feledd, akkor már meglévő előfizető leszel (jó esetben hűségnyilatkozattal), így a kedvezményt már megkaptad.
Inkább tudok arra gondolni, h. más, kedvezőbb akciókkal rukkol majd elő a cég, természetesen az új ügyfeleknek. -
bzoley
veterán
Szorozd fel a 17-et, és számolj átlagot
228/228/0 - eddig volt türelmem hozzá
Amúgy két usb-be kéne dugni a modemet a szufla miatt, én csak egybe dugtam, mert hosszabítót is raktam elé, hogy közelebb kerüljön az ablakhoz.. A gyári mini-usb-s, azzal nem volt megoldható. Egyelőre bírja egyel is.
Mod: öt csík érhető el, megnéztem. Abból nekem négy van.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Van Vista driver, márciusi keltezésű, de mégis trükközni kellett vele. Jó néhány fórumba benéztem, és mindenkinek csak trükközve megy. Nálam valami Vista-s hülyeség miatt még úgy sem nagyon akart menni.
Viszont a modemen 2005-ös firmware volt, ezt 2006 novemberire frissítettem. Az ehhez mellékelt connect prgi már Vista barát elvileg. Nálam megy.
Nem tudom hány csíknak kéne lenni a vételi reősségnél, talán öt is lehet, mert elfér. Nálam négy csík van, az ablaktól egy méterre van a modem.
Ping(origo.hu): 62, 60, 67, 65 (el is felejtettem megnézni)
Küldött: 17, fogadott: 17, elveszett: 0
Vagy ez még nem hosszú szakasz? -
bzoley
veterán
Én most próbálgatom, arról írok
Egyelőre még nincs minden a helyén, de próbálkozom.
Ahogy számítottam, ***szott Vista-n elindulni, és a híresztelésekkel ellentétben szó sincs firmware frissítésről, magamnak kellett gondoskodni róla. Frissíteni csak XP alól lehetett, így lett Vista driver-em, de még mindig csak a feléig jutottam a telepítéssel. Nem fogadja el a drivereket(gyanítom a Vista-val lehet valami, mert a Mitac drivereket sem szereti)
Azt viszont elértem, hogy a modem programjából a frissítés után eltűntek a beállítások, így elsőre csatlakozni sem tudtam
zóval ha valakinek van ilyen eszköze, akkor a ''Network Connection settings'' adatait beírogathatná, meg fogom köszönni.
A net az eddigi GPRS-emhez képest f*sza, a giganews-on 1340kbps-t mértem.
Feltöltést még nem néztem. -
Willyke
csendes tag
A megrendeléstől számított fél éven keresztül 3450 Ft a havidíj, ezért 3 GB forgalmat kapsz. A hat hónap elteltével a havidíj 6900 Ft-ra módosul.
Ha túlléped a forgalmi keretet, akkor 10kB-onként 0,12 Ft-ba kerül.
Egyéb költséged nincs. Ezzel a SIM kártyával netezni és SMS-ezni tudsz, hanghívásra nem alkalmas.
Ha veszel adatkártya eszközt, akkor 2éves hűségnyilatkozatot kell aláírnod, ha nem veszel, akkor nincs hűségnyilatkozat. Adatkártya egyébként nem kell feltétlenül, egy 3G/HSDPA telefonkészülék is megteszi. -
-
bzoley
veterán
''váltasz tényleg nőni fog a feltöltésed, de csak a 3G alap feltöltésére''
Na erre voltam kíváncsi már az elején isSzóval a BP. térképen lévő zöld pacát(HSDPA) is figyelembe véve, ha sikerül megszereznem azt az usb-s kütyüt, akkor a sebességem az eddigi 56k/1k helyett optimális esetben 1.8-3.6M/384k körüli lehet majd?
Király
Szájbarágós? Az kell a hülyének
Eddig nem voltam érintett a témában, így fölöslegesen nem terheltem túl magam ilyen információkkal. -
bzoley
veterán
''...ezen a HSDPA nem is gyorsít...''
Mihez képest?
Nekem úgy 1.2-2kb/s között van most a feltöltés. Úgy nem azt akarod mondani, hogy ehhez képest? A 384 az a HSUPA-val megtámogatott sebesség?
''...azt is hogy milyen hálózaton teszteled majd''
Főleg, ha tudni fogom, bár a mellékelt program csak megmondja.
Azért remélem, hogy itt Kőbánya City központájban van valami használható hálózat -
bzoley
veterán
Köszi, kezdetnek nem rossz. Feltöltésről nem írtak, vagy csak én voltam figyelmetlen. Majd átfutom újra. Offline sem játszok túl sokat, de mindig irígykedtem az online autóversenyzős arcokra
Régebben tettünk egy próbát a poén kedvéért Colin-nal, és rFactorral. Már majdnem használhatóak voltak, Colin jobban tűrte a ''milliós'' pingeket, meg a ''nagy'' sebességet, szinte végig láttuk egymást a pályán. Élvezetes játékra tényleg használhatatlan a GPRS. Ha hozni fogja a tesztben szereplő pingeket, szerintem nem lesz gond vele.
Remélem hamarosan kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Pannon újraértékeli a szélessáv fogalmát. Sajtóközlemény.
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest