Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laurence

csendes tag

válasz Viktor0610 #302 üzenetére

"*****Ez eddig is így volt. Mivel a csomagok nem korlátlanként lettek meghirdetve, szerintem egyértelmű, hogy a keret kimerítését követően forgalmidíjasra vált...
    A 17 ezer forintos számla pedig csak annyin múlott volna, hogy figyelje a küldött üzeneteket (80 és 100 % elérésekor értesíti a Pannon az ügyfelet) és/vagy kövesse a forgalmát a PannOnline oldalán, esetleg a modem/adatkártya kezelőprogramjában.
    *****"
    Hát erre csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy én is figyeltem. Csak, hogy egy kalap sz....-t nem ér az egész, hiszen nem egésszen 20 nap alatt szerintük 8GB-ot forgalmaztam. Jelenleg meg korlátlan elérésem van, és éjjel-nappal neten vagyok, még sem érem el a havi 5GB adatforgalmat. Ott csalnak, lopnak, és hazudnak, ahol akarnak, azt mutatják ki a saját úgy mond "részletező számláikkal" mit akarnak, hiszen senki nem tudja ellenőrizni, és mi több, még felháborodnak, ha valaki eléjük rak egy mérést, és messzemenőkig elutasítják annak hitelességét. A lényege a dolognak, hogy az ügyfélnek soha nem lehet igaza.
    Szeretném, ha jelentkezne az, aki egyáltalán valaha is elérte a 3G-s adatforgalmat ! Rengetegen elhiszik ezt a baromságot, hogy ilyen létezik a VV-ban. Valaha valaki egyáltalán megnézte e, hogy milyen serverekre kapcsolódik fel netezés közben? Nálam a netkapcsolat a szolgáltatóval LAN alapú, ami annyit jelent, hogy köztem és a szolgáltató között a kapcsolat sebessége állandó 6/2 M, /- persze ez megint csak elméleti oldalról nézve -/. De mivel nem ez a meghatározó része egy netezésnek, így bár mekkora lehet a kapcsolat sebessége a szolgáltató, és az ügyfél között, ha millió serveren keresztül kapcsolódik az ember az adott oldalra.
    Ismét csak javasolni tudom, hogy rakjon fel minden felhasználó egy saját forgalommérőt.

Új hozzászólás Aktív témák