- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Én meg jól rákeféltem, mert routerből bontottam a kapcsolatot, hogy új IP-t kapjak, pár másodperc múlva meg már nem tudtam csatlakozni. A router nem írja ki, hogy mi a baj, csak hogy failed. Variálgattam a szokásos jelszavakat, de nem nyert egyik se. Kiiktattam a routert, Windowsban létrehoztam egy ADSL-kapcsolatot. Az legalább hamarabb írja ki, hogy az azonosítással van gond. Megint próbálgattam jelszavakat, végül már a felhasználónévben sem voltam biztos. Felhívtam hát a céget, de foglalt volt egy darabig.
Aztán elárulták végül, hogy náluk van a hiba.
Mondjuk amikor a múltkor gebasz volt az ADSL-lel, már a robot mondta a telefonban, hogy igen, szar, dolgoznak rajta. Most ilyen nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -30% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest