- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
Új hozzászólás Aktív témák
-
0519
senior tag
Más:
Egy kedves barátom nagy Mac rajongó. Most kidülledt szemekkel, magába fordultan, motyogva közlekedik.
Hogyan vidítsam fel?
/azt már mondtam neki, hogy ez csak pletyka. Nem hatott./ -
0519
senior tag
Nem tettem.
Nem intéztem el őket egy kézlegyintéssel. Nem írtam egyszer sem, hogy Ms a kizárólagos tulajdonos, vagy semmi hasonlót. Én csak arra utaltam, hogy ők a piac domináns szereplői. Ha vki belép erre a piacra, az készüljön fel a harcra.
Nem írtam azt sem, hogy az Ms diktálja a proci fejlesztést. Ezt nem is tudom, miből szűrted le. -
0519
senior tag
1. Én sem teszem.
2. Természetesen nem az Applere és nem az Intelre gondoltam.
Én folyamatosan írok, a hozzászólásaim között igyekszem fenntartani az összefüggést. #20.
Természetesen az Ms-re gondoltam, mint lehetséges és valószínű OS szállítóra az Apple gépekre.
Mielőtt vki Ms utáló/Apple fanatikus lehurrog megjegyezném, hogy:
1. csak találgatunk mindannyian, velem az élen,
2. én arra gondolva írtam, hogy amennyiben technikailag/jogilag lehetséges akkor megteszik. -
0519
senior tag
1. ''Legalábbis ezt akarják elhitetni az emberrel.'' - erdoke
Ez a kulcs. Ez csak legenda. Bár az igaz, hogy a matrica a gép eljén sokaknak, sokat megérhet. Ezt elismerem.
2. Gondolod, hogy ha minimális erőfeszítéssel megléphetik, hogy OS-t és egyéb szoftvereket szállítsanak a piac további 2%-ára, akkor azt nem lépik meg? -
0519
senior tag
Szerintem öngyilkosság önként belépni erre a piacra. Szerintem ez pletyka.
(bár olvastam máshol is, nem is egy helyen, de hivatalos megerősítést még sehol)
1. Miért vennék drága Apple gépet, ha megkapom olcsóbban ugyanazt a Dell/HP/Acer stb.. cégektől? Vagy a sarki boltban összerakják nekem még kevesebbért.
2. Az Apple biztonságban volt saját kis világában, most azonban belép a Microsoft területére. Egy ilyen párviadalból erősebben nem jöhet ki. Csak a túlélésért küzdhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő