Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
hátja emberek.
én bazi szomorú vagyok... nem értem, miért az intel, mikor korunk überbrutál konzoljai meg pont most váltanak powerpc procikra. ha az xbox, vagy a ps3 akár csak tizedét is tudni fogja annak a teljesítménynem amit beigértek, akkor is vagy 10-20 szor gyorsabb lesz, mint bármelyik mai pc. lehet intel, vagy amd tökmindegy. sőt, bármelyik mai macnél is sokkal gyorsabb. az apple miért nem borult rá a cell procira? de télleg nem értem.
a szerény tudásom alapján a powerpc-k azért gyorsabbak az x86-os társaiknál, mert korrektebb utasításkészeletet használ, gondolom jobban van optimalizálva, meg azért mert van bennük egy vector aritmetikai alegység, ami a kezdetektől a vektorgrafika gyorsítására szolgál, amit ugye kiadványszerkesztők előszeretettel űznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest