- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
K123456
tag
válasz
Viktor0610 #19 üzenetére
Mikor írják jóvá? Lassan már egy hete küldtem az mmseket és még semmi
Bosszantó, hogy elvileg ingyen van, de vonják. Az ember így beleéli magát küldözget és ha többet küldesz pikk-pakk lefogy a kártyáról a pénz, ha már amúgy sem sok volt rajta, persze nem erre számít. Én nagyon remélem, hogy jóváírják, de pont emiatt kellett vennem még feltöltőkártyát. -
K123456
tag
Nekem nem írták még jóvá, de telefonáltam már 3-szor állítólag még fel kell hívnom őket a hét vége felé..... és akkor megmondják a megoldást.
Én úgy vettem észre, hogy jött az sms, hogy 336 Ft van a kártyámon, küldtem 3 mms-t pannon hálózatra és beszéltem 50másodpercet és utána már nem állt elegendő összeg, hogy megint telcsizzek. Fel is hívtam őket és megnézték tényleg levonták. De állítólag jóváírják, hát nagyon remélem....
-
K123456
tag
Én is kételkedve fogadtam, de küldtem pár MMS-t pannonhálózatra, végül kiderült, hogy levonták a kártyámról.... hívogattam az ügyfélszolgálatot, hogy akkor most hogy ingyenes, az egyik ügyfélszolgálatos szerint, ha valaki az mmstárba az interneten nézi akkor nem ingyenes. Majd megint telefonáltam, ő meg azt mondta, hogy mindenképpen ingyenes, nem függ attól, hogy interneten vagy a telefonján nézi meg. És hogy jóváírják a kártyámon a levont összegeket és sok reklamálás van. Úgyhogy várom a jóváírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest