- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Shim
őstag
[L]http://www.theregister.com/content/6/36778.html[/L]
érdemes megnézni... -
elmo
aktív tag
Azért elég gáz, hogy az Operát nem szereti alapból.
''
Gmail Sign In
Gmail does not currently support your browser.
See browser requirements for Gmail
or sign in anyway.
'' -
kiskegyed
aktív tag
Ha a google okos (szerintem igen, tehát kiindulok ebböl) és valóban müxik a keresö/indexelö szolgáltatás, akkor egy lánclevélröl elég csak azt az infót tárolni, hogy melyik 10000 (tetszöleges db 0) user kapta már meg és kitöl, meg mikor stb. Ha ezeket a redundanciákat elég gyorsan ki tudják szürni egy csomó tárhelyet megspórolnak. Ha 1000000 ember mindenkinek küld 100-100 levelet akkor az csak 100 levél merad, nem 100000000! A tárhelyet, pedig 1000000×osan számolják el ;]
-
mzprox
aktív tag
Hol lehet regisztrálni??? Nekem sehol se sikerül :(
:DDD -
atus
senior tag
válasz
napos2600 #19 üzenetére
Jólvanna, nem szoktam ilyeneket írogatni, de hátha egyszer rákényszerülök. :DDD
Azért most így belegondolva meg lehetne szívatni a gúglit. Aszondani az 1 millió embernek, hogy ne azzal a rühes petícióval matass, hanem nosza, inkább küldjetek egymásnak egy gigányi emailt. Ha valaki kitalál valami ehhez hasonlót, csak világméretben, akkor mit csinálnak? Netán beszüntetik ezt az olcsó PR fogást? -
atus
senior tag
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
Szóval ha a barátnőmnek küldök egy túlfűtött emailt, akkor automatikusan öles bráner animgifek fogják díszíteni a láblécet? Kihagynám... :B
Egyébként meg lúzer a gmail.com designere, nincs fehérre állítva az oldal háttere, és így elég viccesen néz ki a fehér környezetű képekkel. -
Cathfaern
nagyúr
Gondolom belesearchöl (hmm...de szép magyar szó :D Talán a belekeres jobb lett volna? :U Na mindegy, most már bennehagyom: csak az érdekesség kedvéért is :)) bizonyos kulcsszavakra keresve, s ha talál, akkor annak megfelelő hírdetést rak bele...az etikussága kérdéses, de engem annyira nem zavarna (hisz úgysem olvasná el senki azt a levelet...)
-
atus
senior tag
''A Google az üzenetek szövegébe illesztett – azok tartalmához illeszkedő – hirdetésekből remél bevételeket.''
Senkinek semmi köze a levelezésem tartalmához!
( Egyébként nem áprilisi tréfa, a google.com-on is van róla infó. ) -
PeliScan
addikt
Bizony, ezt azért gondoljátok végig, hogy a legtöbb ember nem fogad hatalmas képeket, max vicces 200k-s láncleveleket, tehát a 100 mega is nagyon lassan telik meg, sőt, szerintem beletelik több évbe amíg az átlagos felhasználó elér 10-20mbot.
Tehát ez egy ügyes reklámfogás, ugye :) mivel a 100mbot gyakorlatilag 10év múlva kell teljesíteniük, addigra ugye a 100mb egyáltalán nem lesz sok. -
Sanya
nagyúr
sok kacsa:) azért 1000 felhasználónál már 1 tera!!! és mi lesz az 1 millioomodik felhasználóval?
-
8zabi
őstag
Google-éknál is április elseje van:))
-
td
senior tag
Valszeg a csatolmányok mérete nem lehet több, mint pl. 2 mega, akkor meg kicsit nehezebb betelíteni, nem?
Meg eleve HTTP-n keresztül átküldeni 1 gigát... khm... már 1%-nál bőven timeoutolna egyet a rendszer ;] -
eddie303
őstag
Miért, akkor lehetne reklámozni personal.ro-t is, ott 5 megát kapsz :) Szerintem ez április 1-i vicc Google részérõl :)
-
eddie303
őstag
[L]http://www.gmail.com/[/L] úgy néz ki, valóság lesz :)
-
eddie303
őstag
Meg kell gajdulni, ez is áprilisi tréfa? :DDD Ingyétt egy giga még FTP-nek s webhelynek is elmenne :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest