- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Intel minden eszközzel megpróbálja menteni a menthetőt addig amíg ki nem rukkolnak egy asztali 64bites processzorral.
-
Idegbeteg ''kollégánkat'' töröltem a userek sorából, a topikban némi rendet raktam. Ismételten megkérek minden fórumozót és moderátort, hogy szakmai topikokban moderálják magukat, maradjanak a tárgynál.
Moderátorok: nyugodtan lehet off-mentesíteni szakmai topikokban, picit gatyába kéne rázni a fórumot. -
Sok vitának sok az alja, én sem fogok ilyen-olyan technikai érvet felsorakoztatni.
Szerintem nincs vitára ok.
A P4-et azok vegyék, akiknek jó gép kell, és meg tudják fizetni.
Akiknek kuriózum(most még legalábbis) kell azok Athlon64-et, de én tök jól megvagyok az AthlonXP-mel, mer jó játékokkal játszok, újjakkal, és élvezem, meg nem is vettem drágán, meg videót is tudok vele vágni, meg eddig még mindent meg tudtam csinálni, amit csak akartam. A Half-Life 2 is fog menni rajta, max leveszem a grafikát. Én a gépet nem azért fejlesztem, hogy elmondhassam, hogy még x hónap múlva is elfognak rajta menni a játékok, hanem azért, hogy a szükségleteimet ki tudjam elégíteni vele. És erre a gépem még jó.
A csata a két gyártó közt egy kicsit hasonlít az nVidia és az ATI közöttire.
Most az nVidia kártyák egy kicsit gyengélkednek, én is ATI-t akarok vanni, de nem féltem egyik céget sem, ki fognak találni valamit, amivel lekörözhetik a másikat, vagy be fog fuccsolvi valamilyük, hogy egy kicsit lemaradjanak. Ha csak egy cég lenne, szívnánk mint a torkosborz, olyan árak lennének. Örüljünk inkább ennek. -
Mosqu!to
addikt
najó, erdőkétől kezdve küldje el más mindenkinek, én ráuntam, meg tanulnom kell
-
HiperG
addikt
Na miccoltok a srác nobel díjas beszólásához? ;]
-
sebela
aktív tag
Nekem is küldje el valaki, plíz.
kösz -
Goose-T
veterán
Legyünk már egy kicsit ON!
Az A64 fogyasztása sem túl rózsás. Olyan 89W körül van. Itt megnézhetitek:
[L]http://www.nexus.hu/gooset//30430.pdf[/L]
Ez, ellentétben HiperG és hobizoli forrásaival, hiteles. Nem pedig ezmegazkopiztabeircn meg a digitlifemegatheinquirermegablikkírta.
No offense. Csak tények. TV2 :DD -
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Léghűtés topik
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- Airsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest