Keresés

Aktív témák

• Menthirist

veterán

Sok vitának sok az alja, én sem fogok ilyen-olyan technikai érvet felsorakoztatni.
    Szerintem nincs vitára ok.
    A P4-et azok vegyék, akiknek jó gép kell, és meg tudják fizetni.
    Akiknek kuriózum(most még legalábbis) kell azok Athlon64-et, de én tök jól megvagyok az AthlonXP-mel, mer jó játékokkal játszok, újjakkal, és élvezem, meg nem is vettem drágán, meg videót is tudok vele vágni, meg eddig még mindent meg tudtam csinálni, amit csak akartam. A Half-Life 2 is fog menni rajta, max leveszem a grafikát. Én a gépet nem azért fejlesztem, hogy elmondhassam, hogy még x hónap múlva is elfognak rajta menni a játékok, hanem azért, hogy a szükségleteimet ki tudjam elégíteni vele. És erre a gépem még jó.

A csata a két gyártó közt egy kicsit hasonlít az nVidia és az ATI közöttire.
    Most az nVidia kártyák egy kicsit gyengélkednek, én is ATI-t akarok vanni, de nem féltem egyik céget sem, ki fognak találni valamit, amivel lekörözhetik a másikat, vagy be fog fuccsolvi valamilyük, hogy egy kicsit lemaradjanak. Ha csak egy cég lenne, szívnánk mint a torkosborz, olyan árak lennének. Örüljünk inkább ennek.

Aktív témák