- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
Szeritnem kár az anyagát firtatni, ugyan úgy nem szabad ezt sem leejteni és akkor nincs gondeztet meg sohasem tudhatod balesetek mindig előfordulnak példul valaki belebotlik a tápkábelba és lerántja az egészet azu asztalról általában ilyenkor totálkáros egy laptop ez meg kis szerencsével megúszhatja(persze sokmindentől függ), szal bármikor bármi leeshet végülis autóval sem szabad karambolozni és akkor nincs gond ennyi erővel
Azért még mindig nem hiszem, hogy ez a műanyag kibirna olyan sérüléseket amit egy titánium ötvözet kibír a műanyag viszont rugalmas és csillapítja a becsapódási energiát, még el is töhet a borítás bánom én csak a gépnek ne legyen baja(max kicserélik a borítást) -
Bundás22
őstag
sztem inkább a mérettől függ egy pici mobil TFT+nyák kibír monjuk 2méteres zuhanást betonra(mobil telefon)
egy 10'' TFT + vmivel nagyobbnyák kibír 1 méteres zuhanást betonra mondjuk(ez)
egy drága laptop fél métert ha kibír(ne próbáljátok ki)
persze ha fűre/parkettára esik az értékek nőnek, biztos strapabíróbb lesz mint egy laptop ez 1000%, kérdés mennyivel sztem sokkal(+korszerűbb anyagok, kevés mozgó alkatrész))
meghát eleve úgy tervezik végülis sok gyerek kap ilyet majd -
Bundás22
őstag
elég köré egy tajvani biciklikerékgumi-belső
nehogy ez drágítsa egy kis gumi?
a ventin kívűl meg nincsbenne mozgó alkatrész ezért gondolom h strapabíró illetve kisebb a nyákja ergo relatíve vastagabb ergo kevésbé törik meg nem? ez igaz a moncsira is...
nekem azért tetszik mert kicsi(könnyű hordozni),(+olcsó+ultralight) persze a moncsija is az de lesz@rom vmit valamiért
soxor látom laptopos társaimat mennyire féltik 300K-s gépüket és most nesze a legtöbb dolgot ezzel is meglehet csinálni(újabb játékokat leszámítva, dehát a notebook nem is erre való)
remek, remek regóta várok egy ilyenre remélem lesz folytatás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged