Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Figyuzzatok! Supergamezen fönt van a legújabb S.T.A.L.K.E.R. videó és 5 perces! Játékból vették föl és mindent demonstrálnak benne! Szvsz a Doom III felkötheti.
-
Alvin_ti4200
félisten
Amúhy hamár a Doom III-nál tartunk, te nem félsz ettől a (szerintem kamu) gépigénytől?
-
Alvin_ti4200
félisten
Lehet, hogy hülye kérdés, de felteszem, hogy a Doom III DirectX 8-as vagy 9-es?
-
-
Alvin_ti4200
félisten
Na ugye, szerintem ez az átlag kártya (már úgy értem, hogy ilyen van a legtöbb usernek, vagy 9500). Pláne akkor nem értem ezt az erőmű-követelményt, ha számba vesszük, hogy eddig nem született olyan játék, amely 1024x768-ban meg tudta volna fektetni ezt az egy éves karit...
-
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem is kamu ez az eredmény. Méghogy 1 GB RAM meg 2,8-as PIV? Hol élnek ezek? Még Amerikában sincs minden embernek ilyen, nemhogy Európában. Én akkor is 1024x768-ban fogom nyomni minden maxon a Gef4-gyel, meg a 2000+os Athlonnal, persze 512 RAM mellett (méghogy 1 giga, ki vagyok akadva;])
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest