Aktív témák
-
Gardonyi
csendes tag
up
-
Dr. Ernő
tag
?
-
Dr. Ernő
tag
No nem ez az egyetlen játék aminek ha kihasználjuk a képességeit ilyen követelményekre van szükség. Csak van ahol erről halgatnak.
-
Alvin_ti4200
félisten
Figyuzzatok! Supergamezen fönt van a legújabb S.T.A.L.K.E.R. videó és 5 perces! Játékból vették föl és mindent demonstrálnak benne! Szvsz a Doom III felkötheti.
-
Thom!
veterán
Mit paráztok tök értelmetlen az az egész hardverkövetelmény.
Alapból az alfában medium és high detial között annyi volt a különbség hogy 4×AA+8AF bekapcsol a progi semmi több.
Ja HL2 RULEZZZZ :DDD -
Bálintosz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #127 üzenetére
ja:)
-
Bálintosz
senior tag
várom a doom 3-at...
-
Bálintosz
senior tag
De várom a doom 3-at..
-
Bálintosz
senior tag
válasz
Jah!
-
Bálintosz
senior tag
Lehet hogy nagy lessz a hardverkövetelménye a DOOM III-nak, de én attól nagyon várom!!!:)
-
Bálintosz
senior tag
Lehet hogy nagy lessz a hardverkövetelménye a DOOM III-nak, de én attól nagyon várom!!!:)
-
Bálintosz
senior tag
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #125 üzenetére
Ahogy Carmackot ismerem, OpenGL-es lehet.
-
szepi79
őstag
''...az ö motorjuk sokkal több mindent, complexebb árnyékokat tud megjeleniteni magasabb fps értékek mellett mint a 3dmark03ban a game test 2. ''
F*sza. De szvsz nekem elég izom gépem van (2500+Barton + Radeon 9700), és a Game test2 átlag 30-35 fps-el megy, de AA és aniz. szűrés nélkül! Akkor meg mi ez a duma, hogy a legkirályabb teljesítmény, meg legmodernebb vasak, ha egyszer minden értelmes képminőségjavító buherenciát ki kell kapcsolni, hogy élvezni lehessen??? -
oXeeGeN
csendes tag
Szerintetek AthlonXp2000+,Radeon9600,512ddr|400| elég lesz vagy máris rohanjak a boltba?:U Remélem azért egy 800x600Mediumot el fog tudni hajtani.
Vagy mégsem:F -
pintyesz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #146 üzenetére
Szvsz ''üzleti fogás''.
Aki teheti rohan a bótba azt megveszi a méregdrága cuccokat a gépébe,hogy jól fusson.Aztán mikor megjelenik kiderül,nem is kellett volna hozzányúlni a géphez! -
pintyesz
senior tag
Mindjárt alszok!Inkább lépjél fel az ICQ-ra.
-
Alvin_ti4200
félisten
Amúhy hamár a Doom III-nál tartunk, te nem félsz ettől a (szerintem kamu) gépigénytől?
-
pintyesz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #143 üzenetére
Ezért képes vagy felrakni!Hagyd már!
Így látatlanban úgy is azt hazudunk egymásnak amit akarunk.:D
Reggelre meg örülhetünk,ha nem moderálják ki ezt a pár sort,amit írtunk!
(kicsit elkanyarodtunk a témától asszem):P -
pintyesz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #139 üzenetére
Erröl beszélek!Nekem doszta így áll és nem szaggat.
Így csak 24FPS fölött lehet.(50%+):)) -
pintyesz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #134 üzenetére
Vagy ha már úgy is nyomod a Chaser-t,akkor ott is láthatsz 1-2 képet játék közben!(ezekkel a beállításokkal)
-
pintyesz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #137 üzenetére
Mondjuk tedd föl a FRAPS 1.9D-t és gyönyörködj bármelyik pályán a diavetítésben!
:DD -
pintyesz
senior tag
válasz
Lássunk egy egyszerű példát.
UT2003 1024x768x32,4xAA+8xAniso!+KOPPra feltolva minden!(detail) -
pintyesz
senior tag
válasz
Ez csak példa volt!De mindjárt nézek vmit!:)
-
pintyesz
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #132 üzenetére
A 10%-ot 3DMark2001-re értettem ami ugyebár egy ''összevont'' grafikus teszt.
A nagyobb különbségek Q3,Max Payne,UT2003 stb..........-nél voltak.
Ez abban az esetben gáz,ha azonos körülmények között játszunk,ami neked már beszaggat,az nálam 30FPS fölött szépen siklik!:DD -
LordX
veterán
válasz
OpenGL. És DirectX 8 kell majd hozzá, mert DirectDraw.
Bár a mostani állás szerint elképzelhető, hogy DirectX 9, a Direct Sound 9 miatt. -
Elrood
őstag
válasz
Lásd, hogy indult a Duke Nukem forever:). Állítólag AZ is DX9-s lesz, ha egyáltalán valaha megjelenik:).
-
Manitou
veterán
válasz
Jó kérdés. Úgy tudom 8-al indult aztán valahogy 9 lesz belőlle.
-
Alvin_ti4200
félisten
Lehet, hogy hülye kérdés, de felteszem, hogy a Doom III DirectX 8-as vagy 9-es?
-
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #122 üzenetére
Látom vanak akik egyetértenek ezzel :)
-
N.Y.P.D.
tag
ez érdekes lesz,Magyarországon akkor kevesen fognak doom3 ommal játszani-->Megoldás:
összehaverkodok egy csávóval akinek 1g ramja van a 2,4 ghz es P4-be és rábeszélem hogy vegyen 9800pro-t,és átjárok csorózni,pont mint amikor megjelent a doom1:DD -
Elrood
őstag
Hát, ahogy nézem, Doom3-mal, csak jónéhány év múlva tudok majd játszani:O:O:O:O.
-
Bass
addikt
Miért kell 3ghzAMD/P4 és 1000000000gb ram a sötétséghez??? Ekkora felbontásu a fekete háttér??:))) Már most hányok az egésztöl de azért 640*480-ba menni fog az 1800+XP-n Ti4200@4400 és 398mb ramon??? Vagy dobjam ki az ablakon a cuccost?:))) Na azért sem,egy vacak játék (még ha jó is) nem ér meg egy gépfejlesztést,amúgy szerintem az egész csak poén.
-
najnhend
tag
Ezt most nem értem. 640x480-R9600pro
800x600-4400
Most a R9600pro ennyire gágyesz? Nem tud megütni egy 4400t,ami elég régi?
Amúgy meg disznóság, hogy tök örülök, lesz új gép, R9500pro,erre ez a Crackman:DD mosolyogva bejelenti, hogy fiacskám, bizony csak max. 800x600 ban nyomhatod :((( -
N.Y.P.D.
tag
mikor megjelent a q3 első video,akkor is parázott mindenki,jöttek a számolások,hogy akkro talán a voodoo5ön majd anno menni fog meg a következő generációs pXY onon.
Jött a teszt demo,majd a demo,a játék,és elment 800*600 közepes minőségbe egy PII 300 +riva128zx en.Pedig nem is hittem volna,és igy is élveztem.Azóta eltelt pár év,jöttek ki az ujabbnál ujabb vga kártyák,procik és vhogy mára értük el,vagy talán még máig se hogy a q3ból kihajtsuk a maximumot,99be nanno 50fps mára 200fps.... mi lesz még?
Tehát a doom3 is vhogy igy lesz,elmegy puhányabb gépen is,mert ha mégse,kik vennék meg?(azok akiknek van pénze sok..sok..és sokk!)
Ja,és ''és egy GeForce 4 Ti 4400/4600, vagy egy Radeon 9700 (Pro) grafikus kártya.' közeps minőségbe?
vajon,miért van egy szinten a radeon és a ti?az nvidia megint át(crackmanelei :DD) saját kártyáira -
Stitch
őstag
Hát ez nem igaz, nemrég még azt nyilatkozta ez a ''gyerek'', hogy az ö motorjuk sokkal több mindent, complexebb árnyékokat tud megjeleniteni magasabb fps értékek mellett mint a 3dmark03ban a game test 2. Namármost mivel az 1024x768ban elfogadhatóan megy ezért nem értem mi ez a kavarás. Szerintem csak jól ráijesztettek az emberekre, hogy gyüjtsenek ám gépre, lehet hogy a doom atyját lefizették hogy mondjon ilyen badarságokat...:))
-
BobMaster
senior tag
LionTm, Volkovy, befejeztétek a smájlizást? :(((
-
_Volkovy_
nagyúr
fejezzük(zed) be..
én már akkor az amd-ről társalogtam egy messzi-messzi fórumon amikor te még imho nem is láttál működés közben egyet se..
kérdezhetnék én is ezret,de inkább olvasgatok és nem teszem fel huszadjára azt a kérdést,amit itt már 20x megválaszoltak.inkább elolvasom.:) -
Dr.Burn
őstag
Hát ha nekem nem megy ilyen konfigon:
AMD XP2000+@2600
512MB DDR400
ATi R9700pro
Akkor öngyilkos leszek. :) Sztem ez nem olyan rossz konfig, nem? -
Zenty
őstag
felmentem blackwarera és sajna nem találtam doom3 alphát lehet nem vettem észre? :)
-
james
aktív tag
Ha mondjuk azért lenne ilyen lassú mert az az összes ficsurt kihasználja a kártyákon és baromi nagyok a textúrák meg sok a poligon az végül is nem lenne baj. Eddig állandóan az volt a gond, hogy minek az új méregdrága kártya mikor úgysincs hozzá igazán dx9 stb. új játék...
Szerintem aki a világ boldogabbik felén már megvette a méregdrága karit nem fogja kihagyni a karifingató Doom-ot sem. Első körben ez a vevőkör is elég lehet nekik, különösen úgy hogy ebben a műfajban nincs konkurencia. Gazdasági szempontból ez nem is rossz stratégia. -
Legolas
senior tag
Köszi!
-
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #89 üzenetére
Nekem is onnan lett leszedve :)
-
Legolas
senior tag
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni az alfát, mert a gépbővítés előtt letöröltem és most kiváncsi lennék rá.
-
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #82 üzenetére
Ennyi a max, de nem hajtom csak 250/513-on, bőven elég , és 4XAGP-s (egyéve még csak ez volt :) )
-
Snowman21
tag
ez a carmack mindig vár a kiadással h. az épp megjelent csucskarikon is szagasson és sikerüljön neki egy olyan progitkiadni ami mindenen szagat és elmondhassa h. szar a hardverpic ert még a progijátse tudják rendesen futtatni a felhasználok mert nicns min, amugy még ezt nevezi mesternek, beszarok, mi alapján??
a domm1-2 kivül semmitse tudfelmutatni....
sose fog megjelenni a játék, mert kivár mindig.......... -
-
Squirrel
őstag
mennyi ember pörög net-en hajnali 1-kor :)
-
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #75 üzenetére
Nekem is már lejárt a gari a kártyámról.Azért nem gondoltam volna ,mikor vettem,hogy egy év múlva ilyen lehúzóan beszélnek malyd egy Ti4200-ról.Mostanában,mintha gyorsabban fejlódnének a videókártyák.
-
Rolesz
tag
válasz
Alvin_ti4200 #74 üzenetére
Ezt én is tudom.és szerintem a S.T.A.L.K.E.R jobb is lesz mint a DOOM3
-
Alvin_ti4200
félisten
Na ugye, szerintem ez az átlag kártya (már úgy értem, hogy ilyen van a legtöbb usernek, vagy 9500). Pláne akkor nem értem ezt az erőmű-követelményt, ha számba vesszük, hogy eddig nem született olyan játék, amely 1024x768-ban meg tudta volna fektetni ezt az egy éves karit...
-
Manitou
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #71 üzenetére
Én se cserélem le a Ti4200-et, szerintem is játszható lesz vele a D3-om , az alphás tapasztalatok alapján.
-
Rolesz
tag
válasz
Alvin_ti4200 #71 üzenetére
Láttad már az amerikai árakat?K*rva olcsók a cuccok!
-
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem is kamu ez az eredmény. Méghogy 1 GB RAM meg 2,8-as PIV? Hol élnek ezek? Még Amerikában sincs minden embernek ilyen, nemhogy Európában. Én akkor is 1024x768-ban fogom nyomni minden maxon a Gef4-gyel, meg a 2000+os Athlonnal, persze 512 RAM mellett (méghogy 1 giga, ki vagyok akadva;])
-
morzsa
aktív tag
Q3 minimális zakkanásokkal futott a cel333a/daytonai740/192mb combomon, noha a papírforma (és nem az én véleményem) szerint ez a videókártya egy f*s volt (a combo pedig egy nagyobb rakás). Pl.: meg nem nevezendő újság tesztjében be sem bútolt a szuper-márkás Senorg masina, amikor a TNT és a Woodoo2 után belepróbálták az Intel (tényleg) szuper videókártyáját.
Rövidebben: a hardverigényt hiszem, ha látom! -
nap
addikt
Ha doom, akkor 320x200! :D
Annak vajon mennyi lesz a gepigenye? ;] -
GuMipOkE
senior tag
Ha sikeres lesz a DoomIII, akkor azt csakis a múltjának köszönheti. Ami pedig azért szerzett siker, mert technikailag újat, igényeset alkotott a 3d gamék között, és nem azért mert a legkreténebb ufókat kellett szétlőni. Nem beszélve arról, hogy annó nem kellett olyan hűdeextra vas alá. Sztem ez azért jelentősen növeli a népszerűséget...
Egyetértek! Inkább motort vennék én is... :DD -
_Volkovy_
nagyúr
off
amúgy jópofa hogy itt megbeszéljük hogy milyen gépet kell majd venni 600.000-700.000 forintért,hogy 2 napig játszhassunk egy komolytalan zombiölős marhasággal :DD 600k-ból én vennék valami motort és usgyi.na AZ élmény...
on -
Legolas
senior tag
Szép nagyon a játék, de ez a követelmény szerintem kamu. Ha megnézitek milyen játékok jönnek ki mostanában. Mindegyik fut 1600*1200-ben meg talan 4AA-val is a kapható legdrágább konfigon. Na most Doom 3 elvileg Nov.15. Most a legjobb konfig 3,2 meg 9800pro/fx5900u. Ennél sokkal jobb akkor se lesz. Szóval nem hiszem, hogy ez lehet az 1024*768 követelménye.
-
Legolas
senior tag
Sokan itt írták, hogy ez a követelmény csak azért van, hogy sok jó videókarit vagyenek az emberek jó drágán. Ha ez így van akkor Carmackék nagyon magabiztosak, mert ilyen követelménnyel kockáztatják, hogy a gyenge géppel rendelkező emberkék nem veszik meg a játékot. (Magyarországon ez =nem írják meg a játékot)
-
cett
csendes tag
Én csak azt a mondatot nem értem, hogy ''az elkövetkező hónapokban''...
A D3 nem mostanság fog megjelenni, hanem valamikor jövőév elején. Vagy nem?
Mindenesetre én már 2 éve nem fejlesztettem a gépet, mert a D3-at vártam, amint megjelenik veszem az új gépet, lóvé már félretéve rá. :) -
Peat;)
veterán
Érdekes,szerintem még az alpha demonak sincs ekkora gépigénye,pedig azt még nem is optimizálták.Szerintem egy 9700 és 512 rammal el fog menni 1024-ben,medium grafikával.
-
szasza_xp
senior tag
Na ez érdekes!!!
Csak szeretném tudni, hogy az Id-s fiúk (lányok :)) ) min béta tesztelik a progit?
P5 8 Ghz meg egy Ati 9900 1Gb ram ?
Na kapják már be a balbokám !
Parasztvakítás ezerrel!
Amikor kijön a D3- akkor meg kiderül, hogy fut egy fx-5200-vel is :DDD -
Clyde22_
tag
Azt még megmondhatná valaki, hogy a nagyobb felbontás miatt miért kell több RAM a gépbe??? A texturákat nem odafönt a videóramban tárolja???? És ha nem, akkor miért kell nagyobb felbontáshoz nagyobb textura????
Sztem ez kamu.... -
_Volkovy_
nagyúr
Amúgy meg-nem akarom kritizálni a Ph!-t,isten ments-de milyen marhaság már az,hogy ha kivesznek egy hozzászólást a fórumból,akkor kimarad a száma?:DNem lehet nyom nélkül eltüntetni?
-
LionTm
aktív tag
Teljesen felesleges ezen rágódni. Egyszerü reklám fogás a grafikus chipeknek... amire megjelenik a game addigra mind a két gyártónak itt lesz a következő generációs kártyája. Tehát agodalomra semmi gond....
A másikzavaró rendszerkövetelményt leakasztő csúfság hogy a szoftver readmejében mindig így keződik az ige: INTEL X Mhz.... Az user persze hogy azt veszi mert az AMD <=> INTEL..... -
_Volkovy_
nagyúr
Hé hehó.A #33-as hozzászólás hol van?(az enyém volt,nem túl fontos,csak érdekelne)
-
Genialis
aktív tag
Hát nem tudom, szerintem egy 2 Ghz-es gép 1 giga memóriával és Radeon 9700-al 2003-ban az alsó középkategória...
-
hungi2
csendes tag
Ego-Shooter = németesített ''first person shooter''
A németek híresek arról, hogy minden kifejezést megpróbálnak átültetni németbe... hát sikerült :) -
Szőrös
veterán
Istenkém már megint ezek a felesleges találgatások..... ehh majd ha piacra dobják doom3at akkor majd kiderűl milyen vason hogy megy.... ha megy. ;]
-
[lAyCsI]
addikt
sztem azért kicsit eltúlozták a dolgokat a srácok,
nem csodálkoznék, ha fizettek volna ''valakik'' ezért
a lájtos hardverigényért...:U -
rog
addikt
2005 november 19-en, mar boven lessz ilyen gepem..
(amikor vegre megjelenik. talan.) -
warmaster
aktív tag
Ez lassan olyan mint Zuzu Petas-al beszélgetni, ami olyan mint sajtreszelővel rejsz**ni, enyhén nevetséges de leginkább fájdalmas
:C -
Egon
nagyúr
A magam részéről ki fogom próbálni, hogy a 2 GHz-re húzott P4-em + GF4 Ti4200 combo hogy bírja fél giga rammal... Úgyis jövőre kell gépet fejleszteni (valamikor tavasszal, ha összejön), azon a gépen tutira menni fog, legfeljebb fél évig talonban lesz...:)
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #12 üzenetére
Van valami abban hogy majd meghajtja a 9800 eladásokat.De abban szerintem nincs igazad hogy leszarják a gépigényt,mert hát előbb-utóbb úgyis megveszi mindenki a megfelelő vasat és menni fog.Az összes fejlesztő ilyen manapság,kivéve az iD-t.
-
BobMaster
senior tag
Carmack javítva, akik észrevették ezt az apró elrejtett hibát, nyertek +1 hozzásztólást :C
-
Egon
nagyúr
Na ja... Emlékszem, amikor a Q2 megjelent, _senkinek_ nem volt az ismeretségi körében olyan gép, ahol 640*480-ban ment volna (400*300-ban meg elég érdekes volt...:DDD). Aki megjelenés után fél évvel vett egy _jobb_ konfigot (felső-középkategória), az tudott vele játszani...
-
TheVeryGuest
senior tag
Valszeg ez a játék, a QIII-hoz hasonlóan etalonnak készül. Tehát a készítésekor szartak arra, hogy fog-e egyáltalán futni a mostani gépeken. Moore törvénye szerint úgyis fog előbb utóbb.
Felesleges meglepődni, remélem jól meghajtja a Radeon9800 eladásokat, és lenyomja valamelyest az árakat. Engem igazából sosem zavart hogy 1-2 évvel mások után tudok csak játszani a játékokkal. -
_Volkovy_
nagyúr
Megnéztétek a hír forrásást?Ott így emlegetik a Doom3-at: den neuen EGO-Shooter
EGO-Shooter...Azt hittem megfekszem a röhögéstől..neszeneked FPS -
kamikaze boci
őstag
Ugye ez a Crackman dolog egy annyira finoman árnyalt poén, hogy én már nem is értem, de azért csak poén? :F
-
utax
aktív tag
Nem baj, ott lesz majd helyette a Half-Life 2, annak 800 MHz-es proci és Gef2 is elég lesz.
-
tothjozsef
aktív tag
Tényleg, Crackman rulz! GOndolom elírás (van ilyen), de poénnak se rossz.
-
Ronin
aktív tag
Hát nem semmi! R9800Pro és FX 5900U!
Remélem azt az 1GB memóriát sem gondolták komolyan.
Meg azért a GF3-at és a R9600Pro-t nem sorolnám egy kategóriába.
Viszont érthető ez a magas hardverkövetelmény, mivel JC mondta, hogy az árnyékokat nem lehet majd kikapcsolni, ami ugye nagyot lökhetne a teljesítményen. -
_Volkovy_
nagyúr
Azért ez a mondat se rossz:
Az egykor még 486-oson és Pentium-on játszóknak most már csúcsgépre lesz szükségük. Mintha a P1-es a Doom1 idején nem csúcsgép lett volna..:U -
Szabcsi
csendes tag
Ki az a Crackman? :F
-
tothjozsef
aktív tag
Az addig rendben van, hogy atom gép kell neki, de ennyire? Mondjuk, mire megjelenik, ezek már középszintű hardverek lesznek... ;]
-
_Volkovy_
nagyúr
Valamivel el kell adni a 9800Pro-t is..(mintha a sima,mezei 9700 nem lenne elég a Doom3-hoz..sok ember meg is ütne a guta :D)
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest