Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tasker
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Sajnos én tapasztaltam ezt amiért megbüntették. Külföldön voltam, és felhívott a voda. kedves, azért tiltják le a kimenő hívásom, mert sokat beszélek, de azért még felhívnak, hogy még több legyen. Hazaértam magyar honba, és hétköznap volt pofájuk letiltani a kimenő hívásaimat, annak ellenére, hogy közöltem az illetővel mikor felhívott, hogy nem, nem lopták el, csak használom! És mégis letiltották. 2 napig. Most járt a szerződésem, már menekülök is el.
Az ilyen cégeknél miért sajnálják a büntetést? 20 milla az smafu nekik. Röhögnek rajta egyet. Meg ha már felhívta a voda figyelmét a hivatal, hogy nem jól csinálják, és juszt se változtattak, akkor meg miért nem róttak ki 40-50 millás bírságot?
ui: nigger rabló banda!
[Szerkesztve] -
Faget
tag
Igen én úgy gondolom, hogy profitra dolgoznak, nekem nem ez a fontos. Hanem az, hogy sikerüljön olyan társaságot választani aki a pénzemért a legtöbbet nyújtja. Ők vannak értem, nem fordítva. Jelen esetben ez a voda. De nem esne nehezemre váltani ha mással is lehetne ilyen szerződésem
-
tolts.hu
őstag
nemtom,jópár corzát kiosztanak,de az emelt díjas smsekből szerintem 10szer annyit hoznak össze mint amennyibe az autók kerültek...én szemétnek tartom a yodafont és a témobilt is,voltam mindkettőnél, szerintem nem egészen korrektek. Pannon a nyerő nálam. Még névnap köszöntő képeslapot is kapok tőlük
-
Faget
tag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
...
-
-
Faget
tag
-
m@xsys
senior tag
Ne haragudj, de te hol élsz?
Áron aluli áruláskor, nem az a cél, hogy minnél többet adjanak el a kereskedők!!!
Az újságba hírdetett termékre fogsz te bemenni, az a csali)
Nem hiszem el, hogy te mindig (legalább 80%-ban) tudtál venni a meghírdetett áruból egy multinál. Itt első sorban EW,MM, EP,PH-ra gondolok.
Hányszor volt, hogy csak a mintadarab volt már csak?
Kivánom neked, hogy mindig szolgáljanak ki a kért áruból, de inkább másat ajánlanak ''jobbat''.Ez az átvezetés!!! Ez a tapasztalatom.
A nagyközönség meg ezt beveszi. -
-
Kokkantas
senior tag
A topik címében miért nincs kötőjel a ''Vodafonenak''-ban?
[Szerkesztve] -
m@xsys
senior tag
Nem ártana mind a 3 szolgáltatónak is tisztességesen játszani!
Mindenhol vannak reklámfogások.
Na meg a kereskedelemben is elkellne egy kis tisztesség...
megj. a kereskedőknek sem ártana a reklámozott/hírdetett termékből darabszámot tartaniuk, ne csak vevőcsalogatás legyen a cél. elektroworldbe is erre számos példa kinálkozik. Gondolom más is ebbe már belefutott. Ilyenkor ne legyen mentségük, hogy az akció a készlet erejéig van (és ugye az akciós első nap de.-jén elfogy (vagy nem is volt)) Újság hátoldalán ez szépen le van kommunikálva: Akcióink a készlet erejéig tart. Keményen büntetném ezt is.
-
-
Gebriel
veterán
..egyből kaptam egy levelet a vodától, benne egy csekkel, arra az esetre, ha valami miatt többet kell beszélnem (pl külföldi nyaralás) akkor fizessek be előre..
Illetve acsekkhez küldöt t levélben szerepel az is hogy 16k-nál korlátozhatnak.
És ez mindenkinél igy van.
Én ezért nem értem a büntit
[Szerkesztve] -
Petíció
csendes tag
Egyetértek veled!
Aki esetleg kisebb pénzű és elszalad vele a ló, annak jól jön ez a korlátozás és az ilyen ellopásos esetekben is.
De aki megteheti, az miért ne beszélhetne többet.
Bár mikor én előfizus lettem két éve, nekem akkor elmondták, hogy van egy ilyen határ és egyből kaptam egy levelet a vodától, benne egy csekkel, arra az esetre, ha valami miatt többet kell beszélnem (pl külföldi nyaralás) akkor fizessek be előre. -
Ferenc.v
tag
A nagyszüleim egyik készülékét ellopták és a hívásokat 16 ezer frointos forgalom után letiltotta a szolgáltató... hála égnek. Pont külföldön voltam és nem tudták, hogy hogyan kell letiltatni... :/
Bár jogos, külön szolgáltatásként kéne ezt ''értékesíteniük''...
[Szerkesztve] -
evR
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
osztom a véleményed!! bár mindegyik szolgáltatót halálra büntetném az ilyenek miatt. én eddig vodas és t-mobile-os (westel) voltam, de mind2 szolgáltatónál előfordsult már h az apróbetűs rész miatt olyan szolgáltatást vettem igénybe, ami a nagybetűk miatt jól nézett ki, megrendeltem/megvettem aztán később enyhe pofára esés, majd miután elővettem a nagyítóm, mindenre fény derült..
mod: nem hinném h a 3. szolgáltató kivétel lenne..
[Szerkesztve] -
Az utolsó mondat elég komoly lehetséges büntetésről ír. Azt hiszem, ha minden bírság ilyen mértékű lenne, nem lennének apróbetűk a szerződésekben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kommentár nélküli sajtóközlemény.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest