- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Mackósajt #14 üzenetére
Köszi az infot!
Mondjuk nekem személy szerint nincs bajom Gates kollégával! Bármennyire is utalhatnánk, az a tény, hogy a világ legbőkezőbb adományozója, számomra mindenfajta ''mocsokságot'' eltöröl. Legyen is pénze, legalább van mit odaadni azoknak akiknek igazán kell. A feleségét is üdvözlöm. Na jó ez már tényleg OFF.
Sianis -
Sianis
addikt
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy Gates legjobb tudomásom szerint már csak Microsoft részvényes és semmiféle vezető.
Az Uborkaszezonból nekem el elegem van mellesleg, ~1 hete írtam az Olvasó Ír rovatba, azóta is porzik a postaláda.
Sianis -
X-COM
nagyúr
-
FTeR
addikt
ennyire azért nem tragikus a helyzet, mint ahogy egyesek előadják. uborkaszezon van, ennyi.
ugyan lemaradtam a riportról, de ha olvastam volna, akkor egy ilyen cáfolat -miszerint nem feltétlen szabad kézpénznek venni- igenis ''fontos'' információ lenne számomra. -
WN31RD
addikt
A hozzászólásomat újból végigolvasva sem tűnik úgy számomra, hogy apokaliptikus víziót jelenítettem volna meg. Egyszerűen leírtam, hogy ez a hír nem tetszik, leírtam, hogy egészen konkrétan miért zavar, és utaltam arra, hogy nem ez az első alkalom, hogy ilyen gondolatok megfordulnak a fejemben.
Mi a gond? Sokan, sokszor hisztiznek emiatt? Bizonyára, de speciel ennek a hírnek a kapcsán (nem véletlenül írtam pont most) igen kíváncsi lennék, hogy mennyiben vitatható az előző hozzászólásom központi állítása (ld. 2. mondat), és milyen indokkal vethető a szememre, ha ez ellen kivételesen - elismerem, nem első, de nem is ezredik, alkalommal - szót emelek.
''nagyjából két hete voltak változások, és azóta igyekszünk vmi jobbat csinálni, mint korábban''
Ennek őszintén örülök.
Tehát mégsem volt teljességgel légből kapott a ''bulvárposványba süppedéstől'' tartók - talán tényleg túlzott mértékű - kritikája ugyebár... -
Erasmus
őstag
így van! az it.newsnál még a blikk is színvonalasabb informatikai lap! csak nézd meg a főoldalt! kizárólag retek bulváranyagokkal van tele. elég csak belenézni az utóbbi hetekben kitett, gyomorforgatóan szenzációhajhász anyagok – Osztják az internetes multikat, Élet a nagy tűzfal mögött stb. vagy a hírek közül pl. a Megjelent az Oracle Warehouse Builder 10g 2 – fórumaiba, a rengeteg hozzászólás szinte mindegyike ugyanezt kifogásolja. húzzanak a retekbe azok az újságírók, akik ennyi sz@rt képesek összehordani!
de komolyan: nálam is betelt a pohár. azoktól, akik rendszeresen olvassák az it.newst, és nem csak ezekbe a hírekbe kattintanak bele – ugye a bill gates-es anyag bevalottan uborkaszezoni színes, lásd az első mondatát –, nem csak ezekhez szólnak hozzá, nem nagyon hallottam a bulvárposványba süppedés ilyen apokaliptikus vízióját.
főleg azért fáj ez nekem, mert nagyjából két hete voltak változások, és azóta igyekszünk vmi jobbat csinálni, mint korábban. -
Forest_roby
őstag
Hát igen, a bulvár kategóriát kimeríti ez a hír!
Színvonalon aluli! -
WN31RD
addikt
Általában igyekszem visszafogottan - sőt, leginkább egyáltalán nem - nyilatkozni nyilvánosan ilyen témában, de betelt a pohár, most kivételesen nem tartom magamban a véleményem.
Ez a hír különösen egyértelműen bármiféle értelmes mondanivaló nélküli, a szakmaisághoz legkevésbé sem kapcsolódó szenzációhajhászás, és még csak nem is érdekes vagy izgalmas. Szánalmas, hogy ilyen nevetséges bulvárpletykák közléséig süllyedtünk.
Komolyan nem értem ezt az egészet...
(Szerkesztve.) -
Kriza
őstag
Ez a cikk inkább a Blikkhez lenne méltó.
-
FTeR
addikt
van bármi olyan az anyagban, ami miatt megérné tagadni?
szvsz ha nincs, akkor kamu a riport.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest