- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
wassermann #26 üzenetére
Asszem én tisztában vagyok a különbségekkel, sőt meg is tudom csinálni PC-n igényesen is, de pont időm nincs rá. Mármint a vágásra, authoringra. Asztalival is lehet belőle kivágni reklámot, lehet egyszerű menüt rittyenteni 2 perc alatt, aztán ha később mégis lenne időm játszadozni, akkor még mindig tovább szerkeszthető, újabb progikkal akár demuxolás nélkül is.
-
erdoke
titán
Azt gondolom, hogy egy jobbfajta hardveresen tömörítő digitalizáló és egy jobbfajta TV tuner + egy asztali DVD lejátszó (esetleg egy videomagnó) árába belefér egy asztali felvevő, és egyszerűebben, kényelmesen tudja mindazt, amit a felsoroltak. Persze akinek tengernyi ideje van több tömörítési ciklusra, vágásra, DVD authorizálásra, az vegye meg a fenti 3-4 eszközt külön-külön...
-
-
erdoke
titán
Attól, hogy egy ilyen tunerkártyának van kompozit video és sztereó hang bemente, még egyáltalán nem lesz alkalmas VHS digitalizálására. Csúszni fog a hang mint állat. Ezen kívül erősen gépfüggő is a dolog, hiszen a digitalizálást szoftveresen kell megoldani, a kártya csak bemenetként fuinkcionál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest