Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Én is valami ilyesmit hallottam, és előnye, hogy bármilyen digitálisan tárolt képet fel lehet vinni a felületre. A Tuning&Stereo-ban láttam egyszer egy Audi RS4-et, aminek ezzel a megoldással volt ''lefestve'' a motorházteteje, úgy hogy a kép egy fénykép volt az audi motorjáról, így úgy nézett ki, mintha átlátszó lenne a motorház. :) Na AZ vad volt. :D
-
atus
senior tag
Az a gond ezzel az egyébként nagyon kifizetődő ötlettel, hogy ezeket nem sima fényezőkamrában készítik, hanem valami ''titkos'', pontosabban általuk nem publikált módszerrel viszik fel bármilyen anyagra(alu,acél,műanyag). Na ez az ami gondot okozna. Nekem mindkét házamat fényezőkamrában fújták, aztán mégis ragadnak a gombok, meg nyikorog izomból... ;]
Hekkelje meg valaki a fényezéstechnikájukat!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi