- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Én is valami ilyesmit hallottam, és előnye, hogy bármilyen digitálisan tárolt képet fel lehet vinni a felületre. A Tuning&Stereo-ban láttam egyszer egy Audi RS4-et, aminek ezzel a megoldással volt ''lefestve'' a motorházteteje, úgy hogy a kép egy fénykép volt az audi motorjáról, így úgy nézett ki, mintha átlátszó lenne a motorház. :) Na AZ vad volt. :D
-
atus
senior tag
Az a gond ezzel az egyébként nagyon kifizetődő ötlettel, hogy ezeket nem sima fényezőkamrában készítik, hanem valami ''titkos'', pontosabban általuk nem publikált módszerrel viszik fel bármilyen anyagra(alu,acél,műanyag). Na ez az ami gondot okozna. Nekem mindkét házamat fényezőkamrában fújták, aztán mégis ragadnak a gombok, meg nyikorog izomból... ;]
Hekkelje meg valaki a fényezéstechnikájukat!
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BIOS frissítés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest