Hirdetés
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Én is valami ilyesmit hallottam, és előnye, hogy bármilyen digitálisan tárolt képet fel lehet vinni a felületre. A Tuning&Stereo-ban láttam egyszer egy Audi RS4-et, aminek ezzel a megoldással volt ''lefestve'' a motorházteteje, úgy hogy a kép egy fénykép volt az audi motorjáról, így úgy nézett ki, mintha átlátszó lenne a motorház. :) Na AZ vad volt. :D
-
atus
senior tag
Az a gond ezzel az egyébként nagyon kifizetődő ötlettel, hogy ezeket nem sima fényezőkamrában készítik, hanem valami ''titkos'', pontosabban általuk nem publikált módszerrel viszik fel bármilyen anyagra(alu,acél,műanyag). Na ez az ami gondot okozna. Nekem mindkét házamat fényezőkamrában fújták, aztán mégis ragadnak a gombok, meg nyikorog izomból... ;]
Hekkelje meg valaki a fényezéstechnikájukat!
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0278AR-3972)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest