- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
TalkCafe del Mar
tag
válasz
andorpapa #66 üzenetére
Örülök, hogy ennyire ''1ütt'' vagyunk a Tmában :)) tápban találtam 1 fordulatszámszabályzót. Kis hőérzékelő, mi1más :)) a bordák közé dugva és olyan csöndes, hogy csak na :)
Ekkor kiderült, hogy a videokártya ventije nyekereg... kikötve ;) Eléggé melegecske a cucc, de semmi baja... jól bírja.
A vinyók nyivacson állnak, így a minimális szinte a zaj :) Aztán még lesz víz... és kiderül használ-e valamit :) -
TalkCafe del Mar
tag
válasz
andorpapa #63 üzenetére
Kb ilyesmire gondoltam én is, mint te papa :) Csak nem vagyok annyira gyakorlott előadó, mint te:)
A lényeg tényleg az, hogy kinek mi a jó. Nekem pl a 0 dB lenne a legjobb :)
Amúgy azt a 30-40 dB-t nem mértem.. de nem is ez a lényeg. Mert ugye a Bell csak viszonyszám. Igazánból azt mutatja, hogy a körte hogy áll az almához.
A lényeg, hogy az ismerőseim gépéhez képest az én gépem messze hangtalan, de nekem ez is sok. Teljes csöndet akarok :)
Igaz aludni lehet mellette már, de a vízhűtéstől még 1 kicsivel többet várok... de ez már OFF :D -
TalkCafe del Mar
tag
Atlantis! Bemész a Conrad Electronic(s)-ba és ott a kezedbe nyomnak ilyen kütyüt.. nem kevés pénzzért... mint ahogy Conrad-ékat ismerjük már árszínvonal terén :)
De ott kapsz. Legalábbis 2-3 hete még volt nekik. Azóta csak max bővült a kínálat.
Arra viszont számíts, hogy akár 1 közepes proci árát is elkérik érte :) -
TalkCafe del Mar
tag
Ezekhez a dB-ekhez szeretnék hozzászólni.
Mind szép és jó, hogy így dobálózink 30-40-50 dB-ekkel, de tudjuk is, hogy mit beszélünk? Az 1szerű halandónak gyakorlatilag fogalma sincs róla.
Mert oké, hogy a hangnyomást dB-ben mérik, de még milliónyi más dolgot is.
A Bell csupán 1 arány, viszonyítási szám... 1szer hallottam valakiről, akirnek az 1ik ismerősem már látott valakit, aki valahol olvasta már a számolásához szükséges képletet :)
Másrészről + szerintem az az 50 dB-s ventizaj már elviselhetetlen. Nem kétlem, hogy Szalma táblázata nem helytálló, de nekem pl a 30-40 dB már igencsak zavaró a gépben.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest