- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kem
addikt
Az oké,h az ember megvesz egy ilyet, de mindenképp farigcsálni kell ahoz, hogy a hő elmenjen onnan, vagy 40k-s házat kell venni. Akinek meg arra van pénze, az tuti jobb VGA.t vesz. De lehet,h egy 12cm-es ventivel szerelt táp megoldja a problémát, ha van honnan beáramlania a levegőnek.
ui: Azt még odaírtam volna, hogy Not registered for Codegen -
X@b3e
addikt
Pofás darab, kíváncsi leszek rá, hogy mit tud
-
mycso
veterán
Mekkora a súlya, mert azt nem találtam a cikkben, de gondolom nem kevés, egy ekkor bordának.
Most gondoljatok bele ilyen kártyákból felépített SLI rendszerbe --> leszakítja az alaplapot./azért ezt kis túlzással értem/ -
kdz
tag
Cirmosnak azért abban igaza van, hogy ez a hűtés abban különbözik a többi passzívtól, hogy külön venti nélkül a ház oldalsó ventillátora átfúj a lamellák között...
gondolom pont ez a forgathatóság lényege, hogy a venti elé tudjad helyezni a bordát...a probléma az, hogy ez feltételezi az oldalsó házventi meglétét, sőt, SLI-ben kettőét is -
Hun'reeth
őstag
Kinézni bitang jól néz ki
csak épp baromi jó házhűtés kell, hogy tényleg elmenjen passzívban. Mondjuk az enyémben elmenne.
A tuning már más kérdés.
-
I. Richard
senior tag
Azt hittem, látni fogod az iróniát a válaszomban....
Szerintem felesleges a mérnököknek a passzív megoldást erőltetniük, már az előbb leírtam, hogy miért.Akit meg zavar az a 15dB, amit egy Papst venti kelt, az halgasson tartósan egy komolyabb hangcuccot maxon, és megnő a hallásküszöbe
Utána tuti nem fogja hallani a ventillátort
[Szerkesztve] -
nap
addikt
Mar csak azt kell megoldani, hogy a felso hutoborda emberi beavatkozas nelkul is korbeforogjon, es hopp, fel is talaltuk a holeado ventilatort.
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
I. Richard #14 üzenetére
Hátnemerrőlbeszéltem...
?
'' mert a bordák közti légáramlás jelentősen megnövelné a leadott hőt...''
És akkor felesleges lenne ilyen űrhajókat építeni a kártyákra...
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
Válaszom a kérdésedre:
Nem lehet leszabályzott ventit alkalmazni, mert a bordák közti légáramlás jelentősen megnövelné a leadott hőt...
Most 1 kis fizika, alapszinten:
Q=(alfa)*A*(delta)t, ahol (alfa) a hőátadási tényező, ''A'' a hőátadó felület,, (delta)t pedig a hőmérsékletkülönbség....
(alfa) jelentősen!!! növelhető egy kis kényszerített áramlással, de nem, Ők a hőátadó felületet növelik, de meddíg... -
Scream007
őstag
szép ez a piros hűtés.
-
rudi
nagyúr
A fizikát úgysem győzik le. Ha eccer ott van az a hő és bezárják egy dobozba, akkor hótmindegy, hogy mekkora felületre ül ki, előbb utóbb kályha lesz belőle, amiben elsőnek a vinyó sül meg.
-
prmcsk
addikt
Jók ezek a PR. dumák,ahelyett hogy betennék egy erős közepes konfigba,
egy átlagosan szellőző házba és konkrét hőteszteket közölnének,mint például
a 6600GT topikban.
Azt mindenki tudja,hogy a 6600GT,igen''kemény''hőfejlesztő. -
tgabi333
aktív tag
Az összeillesztésnél nem vagyok benne biztos, hogy lesz elég a hővezetés.. itt könnyen elbukhat a ''konkurens gyartokenal joval nagyobb teljesitmeny''
-
kdz
tag
válasz
Szten Márs #3 üzenetére
-
Hi
Na ez teccik, eddig utaltam az ASUS-t... ezutan is fogom, de ez bitang jol nez ki
Szerintem az a ''konkurens gyartokenal joval nagyobb teljesitmeny'' kamu,de majd meglatjuk.Amugy ha el lehetne forgatni hátrafelé is akkor kilóghatna a házból a pci foglalatok melletti résznél,ha kiveszi az ember fia a tartólemezt... -
_cirmos_
őstag
kis szerencsével a borda pont az oldallapi szellőzőnyílás alá kerül, így egy lassú ventivel is elég hatékony lehet.
-
zsiga667
addikt
Szvsz túl sűrű az a borda, passzívan nem lesz jó...
-
kdz
tag
kiváncsi vagyok, hogyan lehet ezt jó pozícióba forgatni
mod: főleg, ha netán SLI-ben szeretné valaki használni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest