- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Hali! Kéne egy kis segítség! Remélem jó helyen kérdezek és nem szólnak be a moderátorok
.
Nos: Látom hogy a kártyának más hűtőlefogatói vannak mint az előző szériáknak(pl. X800), de nem tom hogy rá tudom-e rakni a Zalman ZM-80D-HP hűtőmet. Örülnék ha valaki megmondaná nekem hogy lehet-e. A kártyám agy Asus x1650prov.tom
-
LonGleY
veterán
Ha valakinek zajos verziója lenne az ASUS x1650 Pro kártyából, szívesen megvásárolnám (akár a hűtését is külön), mert nekem pont arra lenne szükségem egy garanciális probléma megoldása végett. Egy jó Zalman borda segítségével könnyen teremthettek a ventisből jobb(an hűlő) verziót, mint a szóbal forgó silent. :]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
mennyi kavicsba fáj ez, ha meg kell dobálnom vele a bolti eladót?
szerk.:
#20:
ja hogy az vagy még megállapítás tárgyát képezi?
ó, hogy az alien csókolja nyakon őket .....
[Szerkesztve] -
djsunny
aktív tag
Óh, ha már Asus-nál tartunk! Asus más újdonságot is alkotott: Itt a 800GHz-es X1300Pro Silent.
[link] -
válasz
RadeonExClÛB #18 üzenetére
Az X1650PRO olcsóbb, mint az X1600XT, szóval nem lehet túl rossz az ára (elvileg 99 dolcsi, gyakorlatilag meglátjuk).
-
RadeonExClÛB
tag
Hát sz.tem csak a passzív hűtő az előnye árban már nem hiszem hogy olyan barátságos.
-
.:T.H:.
aktív tag
Annak idején az 1600XT-ét úgy olvastam vhol, mint a 6800GS ellenfele.
Most pár változtatással később még nem nagyon akarózik neki ütőset felmutatni, ebben az árban inkább a 7600GS.. -
lenox
veterán
válasz
Senior tag #12 üzenetére
Igen, ezeket en is megtalaltam, de ezek kalap szart se ernek. Mondjuk mindet nem neztem meg, csak elso 3-at. Na jo, annyi kiderult, hogy x 1650 pro kb. x1600 xt szintjet uti meg.
Szal olyan tesztet keresnek, ahol nem csak 1-2 kartya van, hanem ati nvidia is tobb, hogy legyen mihez hasonlitani. -
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
az a LOL az biztos AZTAT!
-
Csapi007
veterán
Kiköpött X1600XT. -
Oliverda
titán
Szép ez a kártya, csak jó lenne látni egy képet a bordáról is.
-
Ez jó!
Lehet le kellene cserélnem a mostani VGAmat egy ilyenre. Tetszenek a hangtalan megoldások.
Üdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Autós kamerák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest