- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
LionTm
aktív tag
Bocs, régen nekiláttam felkutatni ezeket a ''tunning''-gyáros C=64-eket, de inkább C=65-ösöket találtam és nem fogod elhinni webszerverként üzemeltek ! Ez kb 2-3 éve volt és akkoriban nem volt még annyira mire szégyenkeznie ezeknek a barkácsolt ...... Ha nem hiszed ott a Google nézz uána :))
-
Genialis
aktív tag
> Nekem az a bajom, hogy jelenleg egy nemet gyar eppen tomeggyartasra keszul, tehat tisztan uzleti vallakozasba ment at dolog.
Ez nem baj. Üzletet sejtenek mögötte. Ugyan az a szellem vezérli ennek a gyártását, mint a világító hűtőventillátorokét, a krómozott kipufogókét, vagy a habszivacs dobókockákét. Van (sok) olyan hülye aki megveszi. (Lehet, hogy én is közéjük fogok tartozni...) -
Szalma
őstag
Hát igen. Viszont sokkal szabadabban buherálhatod, mint az eredetit, mert itt direkt felkészültek rá. Hardver és oprendszer szintjén is. (Gadget port. Az opsys egy szabvány CF kártyán van, ha jól emlékszem. Arról ''bootol''.) Egyébként, ha jól nyomja a cég, akkor lehet belőle szép nagy hype!
Nekem tetszik!
Szeretettel:
Szalma
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest