- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Aktív témák
-
LionTm
aktív tag
Bocs, régen nekiláttam felkutatni ezeket a ''tunning''-gyáros C=64-eket, de inkább C=65-ösöket találtam és nem fogod elhinni webszerverként üzemeltek ! Ez kb 2-3 éve volt és akkoriban nem volt még annyira mire szégyenkeznie ezeknek a barkácsolt ...... Ha nem hiszed ott a Google nézz uána :))
-
Genialis
aktív tag
> Nekem az a bajom, hogy jelenleg egy nemet gyar eppen tomeggyartasra keszul, tehat tisztan uzleti vallakozasba ment at dolog.
Ez nem baj. Üzletet sejtenek mögötte. Ugyan az a szellem vezérli ennek a gyártását, mint a világító hűtőventillátorokét, a krómozott kipufogókét, vagy a habszivacs dobókockákét. Van (sok) olyan hülye aki megveszi. (Lehet, hogy én is közéjük fogok tartozni...) -
Szalma
őstag
Hát igen. Viszont sokkal szabadabban buherálhatod, mint az eredetit, mert itt direkt felkészültek rá. Hardver és oprendszer szintjén is. (Gadget port. Az opsys egy szabvány CF kártyán van, ha jól emlékszem. Arról ''bootol''.) Egyébként, ha jól nyomja a cég, akkor lehet belőle szép nagy hype!
Nekem tetszik!
Szeretettel:
Szalma
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Horizon Forbidden West
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Zyxel NAS326
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple MacBook
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest