- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Az egyertelmu, hogy penz szimatolt valaki, kulonben nem vagott(vagtak) volna bele a befekteto(k). Az a baj, hogy rengeteg jo es szep dolgot rontottak mar el uzletiseggel. Szerinted mennyiben hasonlit a C64 szellemisege a plexi/LED/fenycso tipusu PC moddolas szellemisegehez. Mindkettonek van, de szerintem/IMHO teljesen mas. Az egyik megfer az uzleti hozzaallassal a masik szerintem/IMHO nem.
-
Valóban jó poén a C64-re demókat írni még manapság is, lehet, én is szívesen részt vennék egy-két grafika erejéig.
De igazából ennek a C-One fejlesztésnek nem látom értelmét. Olyan, mintha egy Kispolszkiba akarnánk Porsche motort rakni. Lehet, csak értelme nincs.
Ha valami újat, valami egyedit tudnak belőle kihozni, valami technikai újdonságot, akkor van értelme ezt csinálni.
Attól függetlenül kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.
Aktív témák
- Revolut
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest