Keresés

Aktív témák

• Bgs

senior tag

válasz utax #39 üzenetére

Nem kellene ilyen hulye iranyba elvinni egy normalis temat. Nem allitottam, hogy barkinel is jobban ertenek hozza, meg azt sem, hogy jol ertek hozza. Tobbek kozott azert irtam spacifikus dolgokat, mert azt allitotad, hogy ugy beszelek, hogy nem is tudok rola semmit. A hozza-nem-ertotol a guruig azert van nehany nagysagrendi fokozat...

A masik, hogy nem tudom mondatonkent hanyszor kell leirni, hogy ''szerintem'' ahhoz, hogy midneki megertse, hogy kizarloag a sajat, kulonbejaratu, egyes szam elso szemelyu, sajat felfogasomat es vilagkepemet kifejezo _velemenyemrol_ van szo. Ugy tudom egy forum lenyege, hogy informaciokat es velemenyeket cserelnek az emberek. De az is lehet, hogy par ezer nagykepu latogatja a Prohardver-t :)

Vegulis minden definicio kerdese...

• Bgs

senior tag

válasz utax #36 üzenetére

Hat azert eleg pontos infoim vannak arrol, hogy milyen hardver. Az ertelmehez, nem kell feltetlenul ismerni az _osszes_ kepesseget. Eppen az a bajom, hogy tul sokat tud. Ez olyan, mintha a regi penztaros nok, a regi benyomogatom-megtekerem felidezesere csinalnanak egy 486-os alapu osszeado gepet amit akar 200MHz-ig is fel lehet huzni es kotnenek ra egy PS2 egeret/billentyuzetet, az egesz egy LCD monitorra es nekiallnanak osszeadogatni...

Egyebkent ld. meg elozo hozzaszolasomat.

• Bgs

senior tag

válasz utax #31 üzenetére

Szerintem kimondtad a lenyeget. Ez a buherelas egy to kjo szorakozas azoknak akik szeretik ezt csinalni. Ezt teljesen meg lehet erteni. Nekem az a bajom, hogy jelenleg egy nemet gyar eppen tomeggyartasra keszul, tehat tisztan uzleti vallakozasba ment at dolog. Innentol mar egyaltalan nem szorakozasrol van szo, ezaltal az ertelme is elveszett (szamomra).

Ha nekiallnak gyartani egy ... mittomen ... bluetooth adapter C64-hez, annak meg van ertelme, mert a hobbi buheratorok kapnak egy ujabb eszkozt amivel lehet szorakozni. Ez viszont nem C64, nem kell buheralni, a regi C64 dolgokat futtatja akarcsak a regi C64-es. Tud uj dolgokat is, de annak mar semmi koze a C64-eshez.

Na IMHO ezert nincs ertelme ennek az egesznek :)

• Yutani

nagyúr

LOGOUT blog

A varázsszó:

HOBBI

Ha így nézzük, akkor van értelme, mert az ember belső késztetésből foglalkozik vele, illetve érzelmi alapon, nem pedig gazdasági vagy hasznosági megfontolások alapján.

Egyébként én meg vonzódom a régi procikhoz, van is már néhány, a falra fognak kerülni, kis klipszes képkeretben! :))

• LionTm

aktív tag

Ez így igaz....

81 decemberében jelent meg a gép én akkor születtem, de rá 10 évre már megírtam basicbe torpedó programot :)) (nem vicc) Egyszóval a MA-i napig a legstabilabb vas. Nem beszélve az AMIGA sériáról ami olyan szinten megelőzte a korát hogy az IBM elbujhatott volna. Nem kevés AMIGA üzemel a világban amiknek a feladata a TV-ben látott feliratozás, a filmek végén rohangáló szövegek és még sorolhatnám.... nagyon jó kis gépek voltak a ''komodorok''....

egyet nem értek miért nem a Commodor 65-öt vitték tovább... még 6 évvel ezelött is megálta volna helyét.... na mindegy ez van :((

Aktív témák

Hirdetés