- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
janpotocki #12 üzenetére
Igaz
Gondolkodni Male, gondolkodni, mielött megszólalsz! -
Scream007
őstag
hülye nyomorékok
minek Cel.D-be 64bit???
inkább HT & 800 fsb.
luzerek.
már megint rossz felé haladnak vazzzeeeee...... -
parandroid
félisten
Nem ezt kellene erőltetni, hanem a Celeron M-ekhez kéne asztali alaplapokat csinálni. Minap volt egy ilyen noti a kezeim között 1,5-ös Dothan Celeron M-mel iszonyat potens kis jószág. És az asztali procikhoz képest kimondottan energiatakarékos.
Nagyon úgy fest, hogy ez már a végjáték a Prescott magnak, sőt a Preslert is csak félgőzzel futtatják, hogy ne tűnjön úgy, hogy a következő generációig már semmi nem jelenik meg.
p -
(Kolombusz)
veterán
Nem azért, de most karácsonyra minden a64-el kifogytak. én se tudtam 939esből venni szinte semmit, a nagyker utolsó 3500asa lett az enyém, ennél kisebb csak 754-es 3000es volt.
Amúgy meg nem tudom hova húzzák már azt a celeront, az 533 mhz-es rendszerbusz úgyis megfogja. Ezekbe még annyi se lesz, mint a kisebb cerka d-ben, azokat legalább magas órajeleken magas fsb-vel lehetett járatni. De ezt kis fsb-vel fogod tudni hajtani csak.
Meg 30000 forint egy 256 cache-el szerelt prociért? Hát nemtom, kevés az már ma.
Nálunk meg tuti drágább is lesz.
Én buktának érzem ezt a próbálkozást. -
KrAt
veterán
Én mindíg is szerettem a Celeronokat (tudom, lassú, tudom, szar, de én akkor is szeretem őket) így ha jó árban lesz majd itthon, lehet bepróbálkozom egy ilyennel...
-
maszat
senior tag
hangsúlyozta – nem a chipek gyártása jelenti a szűk keresztmetszetet.
Ezt annyira fontosnak tartják kihangsúlyozni. Végülis elég blamás lenne, ha az új gyár ellenére küszködnének gyártókapacitással
Amúgy nem a 350-es 3,2 GHz-es Celeron D volt az eddigi ''csúcsmodell''? -
-
karyo
senior tag
újabb nem várt cpu az inteltől...inkább jönne már valami low power yonah variáns, ezekre
a fűtőtestekre már nincs szükség -
aXXon
őstag
hat ha belegondolok, hogy ennyiert mar kez alatt lehet kapni majdnem 3,0as p4et... es a japan arra gondolom meg jon majd az afa, befa trefa... vicces az intel, jo hogy vannak benne uj ficsorok, de aki also kategorias procit vesz, az nem veletlenul teszi azt, akinek meg ennyi penze van procira, lehet, hogy rak hozza egy picit es vesz inkabb egy teljes erteku p4et. mindemellet en szeretem az intelt, nagyon jok a procija, csak az araival nem vagyok kibekulve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged