- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Nyahh, egy ilyenért szívesen kiadnék akár ennyi zsét is... lévén AGP-n nincs párja teljesítményben
-
VIC20
őstag
válasz
Croissant #76 üzenetére
Igen, egyetértek: AGP rulez! Azért, mert végül is miért ne rulez?
Annak idején évekig azzal kábították a népet az egyre gyorsabb AGP-verzióknál, hogy ez majd fölöslegessé teszi a kártyára épített RAM-ot, és hogy így mennyire olcsóbb lesz nekünk. Aztán persze nem lett belőle semmi. (Illetve lett, de azoktól a kártyáktól ne várjon senki teljesítményt...)
És most PCI-X-en is ugyanígy van (ld. 512 megás kártyák).
Úgy tűnik, a csatolófelület csak arra való, hogy feltölthessük a kártyára az adatokat. Arra meg az AGP sávszélessége is tökéletesen megfelelne.
Egyedül az SLI/Crossfire miatt lehet szükség a PCI-ra, de az meg keveseket érint. -
Croissant
aktív tag
(sry, hogy újat írok, letelt az időlimit
)
a zárójelbe a végére: ... pl pci-e-t mert ahhoz nagyon sok pénz kell, a mostani gépet meg nem tudom eladni úgyse...
de szóljon nyugodtan mindenki, akinek van más 5lete... -
Croissant
aktív tag
egyetértek AGP rulzz
tudom, h mostani konfigom nem egy izomgép,de egy ilyen kártyával azért muzsikálna
csak legyen rá pénzem nyáron legkésőbb (100 ropit úgyis összeszedek és akkor lehet még mást is fejlesztek) -
zolisz83
tag
Az a baj, hogy nem nyugaton élünk.
Itt nézegetem néha tájékozódás gyanánt az árakat [link] és az elmúlt 2-3hét alatt 5$-t lejebb is ment már a 7800gs ára. Igaz ez nem vmi nagy különbség, de legalább csökkenést mutat. Itthon meg relatív nagy a kereslet és amíg marad így nem hiszem, hogy lenne kisker ahol lejebb vinnék az árakat. Egyenlőre nem kell félniük, hogy nyakukon maradna(a semmi).
-
Tithian
őstag
Végre van már egy program (ES4: Oblivion), ami örülne egy izmosabb kártyának, de amíg 75K egy sima 7800GS, addig nem veszek vidkarit. Több AGP-s lehetőségem nem lesz, ez legalább hadd szóljon egy nagyot, csak az ár egy ''pöttyet'' magas még ezen kártyáknál.
Lehet tudni valamit egy esetleges árcsökkenésről AGP fronton? -
rocket
nagyúr
Kiderult, hogy limited edition ez a kartya, osszesen 2500 darabot gyartanak belole.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
tyutyu1983 #65 üzenetére
avatatlan vásárló majd azthiszi kompatibilis mind2-vel
ilyenkor kerül elő a fűrész is
-
VIC20
őstag
Tényleg nagyon szép dolog ez, de talán tényleg csak AGP fanatikusoknak ajánlott (akik persze tényleg NAGYON gyors rendszerrel rendelkeznek).
Szerintem a többségnek - akik csak ki akarják még egy-másfél évi húzni a jelenlegi konfigjukkal, mert a procijuk elég nagy teljesítményű a játékokhoz - pont elég lesz a sima 7800 GS is; legalábbis részemről amennyivel többe kerül ez a különlegesség, a különbséget inkább félreteszem új gépre. -
rocket
nagyúr
válasz
tyutyu1983 #65 üzenetére
Az igen
-
rocket
nagyúr
válasz
Hun'reeth #60 üzenetére
Cikkben a PR kep van, az pedig amit linkeltem retail kartya dobozat mutatja
Nyomdaban default a pci express logo nyomtatasa, elfeletkeztek rola nyomtatas elott, masik lehetoseg, hogy voltak raktaron pci-e 7800gt 512mb GLH kartya dobozok, igy sima matricat raktak a kartya nevehez de a pci express logorol elfeledkeztek
Teljesen ugyanaz a doboz, vegulis lenyegtelen, csak vicces a dolog
XFX is csinalt nem reg doboz bakit 6800gs kartyaknal, a 6800gs extreme dobozaba sima 6800gs alacsonyabb orajelu kartyak kerultek. -
X@b3e
addikt
Az az igazság, hogy ez lesz a legjobb AGP-s kártya, de ilyen áron már lehet értelmesebb megoldás PCI-E-s lapba fektetni és ahhoz venni kártyát. Akkor még választék is lesz.
-
-
rup1u5
nagyúr
#42, #44
ugyan mi a bánatot akarnátok ti moddolni ezen a kártyán?
olvassatok már kicsit figyelmesebben mielőtt hülyeségeket írogattok! -
Hun'reeth
őstag
Érdekes, hogy a cikkben lévő képen a dobozon nincs PCI-E logo csak amit belinkelt valaki.
Amúgy Grat a Gainwardnak itt az új AGP király -
Thomas1
addikt
Jó is, meg szép is ez a kártya, és biztos erős is, főleg, hogy rendes 20 pipe-os GT, de az ára az horror. 7900GT-t kapni ennyiért, és akkor az ember már elgondolkodik a PCI-E-n.
Én is belátom lassan, hogy váltanom kell, de maradok továbbra is a S754-nél. Veszek hozzá egy Nforce4-X PCI-E lapot, és marad minden többi cuccom. -
zolisz83
tag
Ebbe most ne menjünk bele, mert csúnyán lealáználak!! Persze egy rövid idézet talán belefér:
Egy kedves ph user: ''Hol lehet kapni Club3d 7800GS-t vagy inno3d-t? Azt hiszem ezek a legolcsóbbak''
Te: ''Sajnos mivel vásárló vagyok és nem akarom rontani a lehetőségeimet így nem válaszolhatok.''
Ja és attól sem leszel jobb fej, ha minden általad járt topicban jó éjt kívánsz nekünk és szétoffolod azt. -
AusWolf
őstag
Na mentem, hi mindenki.
-
kovsol
titán
válasz
várnarancs #42 üzenetére
és mit akarsz moddolni ?
-
Viewsonic
aktív tag
Ez elég komoly 7800-as agp-s vga lett ez lesz a következő kártyám bécsben tuti lehet majd kapni
1 komoly teszt róla igaz ez pci-ex es [link]
kb 5-10%ot lesz gyengébb kb az AGP-s verzióNvidia
[Szerkesztve] -
-
AusWolf
őstag
válasz
várnarancs #42 üzenetére
Ha nem moddolható, akkor is ez a legdurvább AGP-s kártya.
-
RpPRO
őstag
YEEAAAHHH! Vegre egy normalis kartya, amire talan meg erdemes valtani egy 6800gt utan.
Komolyan mondom, mar lassan paranoias vagyok, nincs-e valahol valami kis hatuluto? Pl 64bites memoria?Nem. 8-ra butitott pixel futoszalagok szama? Nem.
Varom, h essen az ara. Kivancsi vagyok 1 ev mulva letezik-e meg ilyen es hogy Gainwardek csinalnak-e par 1000 darabnal tobbet belole... -
AusWolf
őstag
válasz
várnarancs #39 üzenetére
Ha megnézed a kártyát, kiderül, hogy AGP-s. De amíg nem nézed meg csak a bolt polcán bámulod a dobozt... Ez tényleg nagy átverés.
-
rocket
nagyúr
Mokas az a pci express logo a dobozon
Teszt: [link] -
AusWolf
őstag
válasz
várnarancs #35 üzenetére
#24-nél megtalálod.
Magyart sajna nem tudok.
-
várnarancs
addikt
Linket dobjatok h hol lehet kapni!!!
-
csibor
addikt
Egyébként nem az a jó ha egyelöre még agp-re is kijön valami normáli dolog.Nem akar mindenki váltani most azonnal.
-
lolee
tag
Ez az!
Végre valami tényleg extra a nívós kártyák elszürkült kinálatában.
Lassan már észbekaphatnának a gyártók hogy az ember sok pénzért nem csak egy referencia kártyát szeretnének birtokolni jó minőségben.... -
AusWolf
őstag
válasz
JagdPanther #22 üzenetére
Úúú, a fenébe!
Ez tényleg túl sok. Ennyit nem ér meg.
68-ért jön a jövő héten a Club3D 7800GS-em 256 rammal meg 16 pipe-al. Az alapján számolva 75-80-nál nem ér többet.
De azért kösz. -
kovsol
titán
szépnek szép
de majd gyöznek-e eleget gyártani ?
szerintem nem. hacsak más gyártok nem szálnak be a buliba szintén -
Exakt
aktív tag
-
Tsunami
senior tag
A Gainwardnál nagyon pihentek dolgozank, Lényegében beleszarnak a dolgokba, azt megcsinálnak mindent ami nekik jól esik ''hát akkor ezt emeljük fel baz+, tegyük rá ezt, tegyük rá azt, azt fusson mint a gyalogkakukk''. Le se szarják a referenciát, mindig megvalósítják amit akarnak, ezért egyediek, és ezért Gainward a Gainward
-
-
Achill3uS
nagyúr
ez már kiérdemli a 7800 nevet
[Szerkesztve] -
zolisz83
tag
...kár az áráért...
Hétalvó: a 400€ is túl sok, és ennél csak több lehet.
[Szerkesztve] -
AusWolf
őstag
Ilyen kell nekem.
Csak ne legyen olyan drága, mint ahogy gondolom!
Így (sajna) maradnom kell a Club3D normál 7800GS-énél.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
fúúú ez nagyon bika kártya
de már az alap 400 eurós ára is sok. -
Na végre valaki egy ésszerűen megalkotott kártyát dob piacra AGP fronton.
Gainward!
És sejtem, hogy ők direkt úgy tervezték a kártyájukat, hogy az NV Silencer 5 passzoljon rá. Mert ahogy elnézem, az új NV kártyákra új Silencer kell majd...
[Szerkesztve] -
Retekegér
MODERÁTOR
20 pixelfutószalag, 256 bites membusszal, ez már döfi
-
Face8814
őstag
Kíváncsi leszek arra a ''nem ismert árra''.
-
matteo_szg
őstag
Ezek állatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest