Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluigi

senior tag

Érdekes amiket írtok... mindenesetre én is a ''támogatom'' csapatba tartozom... én személy szerint gyakorlatilag laptop helyett használom a pda-t (választásnál ez szempont is volt hogy teljesen kiváltsa). Mostanság bizony mindenre van alkalmazás WM-re is ami asztali/laptop gépekre. Nyilván mindenkinek el kell döntenie mire akar használni egy ilyen kütyüt (meg persze van-e rá szüksége) mer az áruk elérheti egy felsőközép kategóriás laptopét is. macerás, kényelmetlen a használata? szerintem nézőpont kérdése... csak abból induljunk ki hogy a pda-m álandóan velem van az övemen (gyakorlatilag a klotyón is :DDD ) na most ezt azért laptoppal... :U Én a munkámhoz folyamatosan használom naptár,jegyzetek,office,tasks,(és mivel a gépem pda+gsm kombó) net,email,sms és a többi sallang gsm, 3G szolgáltatás,navigáció +nem feltétlen a munkához, fotózás,filmezés,filmnézés,könyvolvasás,játékok stb.stb.stb.... variációk száma gyakorlatilag konvergál a végtelenhez...

Szerintem itt is él az általam csak 1-es szabálynak hívott kérdés sor miszerint:
    -mire akarod hsználni?
    -mennyi pénzed van?

Új hozzászólás Aktív témák