- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Yushchenko #112 üzenetére
egyből 4 felé és akkor lett belöle phemon X4 abból is csak is FX és már 2GHz-s ddr3-as rammokkal tolja.
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
ez igaz!!
csak nem mindegy hogy 10k-val veszed meg olcsobban úgyan azt a teljesítményt, ergo a a 8600-os(vagy kisebb) szériák elfognak hasalni addig amég már a játékok 50% DX10 lesz ill rég kint lesz a következő széria.Ha lesz időd nyomsz pár tesztet a CoH-ról DX10 alatt(látam 9 alatt már megnézted)
Bundi:az életben nem fog neked senki egy leírást se mutatni a PH!-n a Vmodhoz ill nem fogja neked megcsinálni(vagy csak jó pénzért)
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
a játékok alatt sokkal többet számít a gyorsabb ram
nem véletlenül mondtam hogy nézd meg egy játékkal(amúgy a 3d markát kiaf@szt érdeklik? úgy se te fogsz vele wr-t vagy magyar rekordot dönteni, egy csomó mindent nem hoznak elő amit a játékok igen)
igen és ha majd sokkal jobban láthatóbbak lesznek a külömbbségek(=bonyolultabb kodok) akkor a kártyáktól is nagyobb teljesítmény fog kelleni tehát a mostani a kártyák évülnek és a közép kat. nem a legjobb érték tartó(szal lefordítva a 86-osokat lehet kukázni, mint ahogy a 76-osokat)
''szóval szép meg jó az 1.1/1.8 GT de nem túl jó''udod van a PH! egy olyan 8600GT ami 1100MHZ(GPU)/1900Mhz(ram) órajeleken megy
, de 3D markozáson kivül nem túl sok mindenre jó(ilyen órajeleken).
GE sokkal jobban meg éri mint a GT mert 10k-val olcsobb mint a GTS és van rajta táp csati(ha olyan nagy Vmod zseni lennél akkor tudnád..) és 1.0ns ramok vannak rajta... amit 2.2GHz-re meglehet húzni...(hiába gyors gpu ha a ram nem tudja kiszolgálni/eltárolni elég adattal/ot, de ez is cska valos terhelésben és nem 3D markokban jön ki.) -
VR6-Fan
veterán
az 1.2/1.4-es ramok soha az életben nem lesznek stabilak 2GHz
még az 1.1 igen az 1.0 meg...
és hiába gyors a a GPU ha egy határ felett nem jut elég adat hozzá
szóval szép meg jó az 1.1/1.8 GT de nem túl jó, ha használni akarod, ja és kiváncis vagyok hogy egy közepes szürésen és elég lenne +35MHz a a gpu-n 200MHz ram potlására(ha már ilyen lendületbe vagy csinálj teszteket!)
csak egyet tudok érteni MZsoltee-val
ja és a karik csak lassultak DX10 alatt szal mit is ér a....
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
Yushchenko #56 üzenetére
akkor már vettem volna egyet
ha ilyened lesz akkor löjél már pár infot fel!
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Yushchenko #54 üzenetére
a GE viszont neccesen de megér 40k de nem 50-et... ill jó lenne ha lenne rajta táp csati.
-
-
VR6-Fan
veterán
no és mi van ha úgy nüzzük a 86GT és a 7900GS szerepét ha valaki szürökkel és nagyfelbontásba szeretne játszani?(persze mindkét tipusból csak is ref órajeles karik)
amúgy szürökkel átlag felbontásba még egy X1650XT és elveri(lásd: oblivion)
ja és a 86-osok OC kártyák még a 7900GS ref nem tudom mire vered megint magad?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest