- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz
DeadMeat #128 üzenetére
Épp ez az, kéri sokszor a segítséget, természetes, elmondjuk neki a tapasztalatokat, erre ő aztmondja nem jó, mert ő jobban tudja. Máskor ésszerűtlen állításokat mond, és nem lehet meggyőzni arról h nincs igaza, miközben egy normális forumozó belátja... nézz át a másik 8600as topikban ott szépen bizonyítja ezeket az állításokat. meg ugye olyan állításai vannak h ha valami jobb háromdémárkban akkor az játékban is jobb... közben ez nem így van, lehet h játékot még nem is látott szegény gyerek, csak letöltötte a crackelt 3dmarkot és azt nézegeti, és beleéli magát h most húúú de jóóóóoff befejezve.
Amúgy a GE-nek sztem kicsit magas az ára, igaz könnyen GT-t lehet belőle csinálni... lehet 1,2 hónap múlva ilyen csücsül a gépemben -
D@ni88
addikt
válasz
DeadMeat #106 üzenetére
DeadMeat. most nem igazán a vmodról van szó... tudom nekem is volt gondom a 7600gs-el. sőőt az is ilyen egyedi nyákos volt alig találtunk hozzá modos képet, DE amikor aztmondja a gyerek h a memória tuning semmit nem számít, jah meg h a másik topicba iylet ír, h nemtommilyen amd-s proci@Bandituning => c2d... meg még sorolhatnám
én pl meg az átlag júzer hallgat a többiekre, de őőőőő mindenkinél jobban tud mindent.
Pedig amíg az ember kezdő addig inkább hallgatni kéne. és ezzel most nem azt mondom h én vagyokt itt a májer, sőőőt, én szépen csendbe olvasgatom itt a totyikokatés gyűjtöm a hasznos információkat. De amilyen ''összefüggéseket'' hoz fel az elvtárs azok eléggé logikátlanok és megcáfolják a számítástechinka törvényeit
[Szerkesztve] -
D@ni88
addikt
abba még nem gondoltál bele, h szép és jó a mark, DE abban előre le van írva h mit h csonáljon, míg játékoknál kis millió lehetőséged van h merre menjél, szval elsőre ennyi...
meg az ugye szintetikus teszt...
nekem volt 7600GSem. és 700/920on megközelítette a az alapon futó GT-t de az ugye DDR3as ram. (300pont különbség volt ami ugye nem sok) de játékokban elmaradt...
na mind1 öcsém, 1 hónapon belül nekem is majd 8600GT-s konfigom leszmajd meglássuk
am meg próbáld úgy beállítani a tuningot, h először a ramot viszed maxra, aztán a GPU-t és meglátjuk mit hoz
[Szerkesztve] -
D@ni88
addikt
Bundás, he nem értesz a dolgokhoz, mért teszed úgy mintha az lennél... sztem VR6-Fan meg egy páran azért jártasabbak mint te...
De tényleg, ahogy olvasom a hozzászólásaid néha röhögőgörcs, néha agybaj kap rám...
jah meg a hszgyűjtésed, h nem vagy képes modolni a hozzászólásod
attól nem értesz hozzá többeh ha lesz millió hozzászólásod, ha gondolkozni nem tudsz...
ez bazz olyan mint a mérleg a piaci kofáknál, hiába pakolod rá a gyümölcsöt, ha sújt nem raksz a másik végére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest