- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Megvannak az első infók a Poco M8 és M8 Pro párosról
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Hát mit mondjak: megrökönyödéssel olvastam a hírt, hogy a S939-et év végéig ki akarják futtatni? De ami még fúrcsább: korábban, mint a S754-et?!? Ezen túl - ahogyan azt már korábban is említette valaki - azok a TDP adatok abszolút nem lehetnek valósak, ekkora fogyasztáscsökkenést akkor sem tudnának elérni, ha a mai sebességet egy fokkal sem túlszárnyaló procit dobnak a piacra 65nm-es gyártástechnológiával.
Szóval valami itt sántít, de nagyon. Én kerestem ezeket a roadmapokat az amd oldalán, de nem találtam erre utaló hírt, ha valaki tudná linkelni az eeredetit (az amd oldaláról), azért rendkívül hálás lennék.
Egyébként pont azért lett most S939-es gépem 3200+ veniccel, hogy majd jövő év eleje környékén ''béka segge alatti'' árért tudjak bővítani X2-re (szerintem többen vagyunk így), de ha ez igaz, lehet addigra kapni sem lehet majd őket, maximum az apróneten.
Az intel eléggé beerőssített a D805-tel, pillanatynilag ezen csak az segítene, ha végre megindítanák az X2-k árát lefeleé, de gyorsan, és nem 1-2%-kal...
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Robotporszívók
- Foxpost
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-10700 csere Intel Core i7-10700k - ra +KP
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest