- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Hát mit mondjak: megrökönyödéssel olvastam a hírt, hogy a S939-et év végéig ki akarják futtatni? De ami még fúrcsább: korábban, mint a S754-et?!? Ezen túl - ahogyan azt már korábban is említette valaki - azok a TDP adatok abszolút nem lehetnek valósak, ekkora fogyasztáscsökkenést akkor sem tudnának elérni, ha a mai sebességet egy fokkal sem túlszárnyaló procit dobnak a piacra 65nm-es gyártástechnológiával.
Szóval valami itt sántít, de nagyon. Én kerestem ezeket a roadmapokat az amd oldalán, de nem találtam erre utaló hírt, ha valaki tudná linkelni az eeredetit (az amd oldaláról), azért rendkívül hálás lennék.
Egyébként pont azért lett most S939-es gépem 3200+ veniccel, hogy majd jövő év eleje környékén ''béka segge alatti'' árért tudjak bővítani X2-re (szerintem többen vagyunk így), de ha ez igaz, lehet addigra kapni sem lehet majd őket, maximum az apróneten.
Az intel eléggé beerőssített a D805-tel, pillanatynilag ezen csak az segítene, ha végre megindítanák az X2-k árát lefeleé, de gyorsan, és nem 1-2%-kal...
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest