- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Hát mit mondjak: megrökönyödéssel olvastam a hírt, hogy a S939-et év végéig ki akarják futtatni? De ami még fúrcsább: korábban, mint a S754-et?!? Ezen túl - ahogyan azt már korábban is említette valaki - azok a TDP adatok abszolút nem lehetnek valósak, ekkora fogyasztáscsökkenést akkor sem tudnának elérni, ha a mai sebességet egy fokkal sem túlszárnyaló procit dobnak a piacra 65nm-es gyártástechnológiával.
Szóval valami itt sántít, de nagyon. Én kerestem ezeket a roadmapokat az amd oldalán, de nem találtam erre utaló hírt, ha valaki tudná linkelni az eeredetit (az amd oldaláról), azért rendkívül hálás lennék.
Egyébként pont azért lett most S939-es gépem 3200+ veniccel, hogy majd jövő év eleje környékén ''béka segge alatti'' árért tudjak bővítani X2-re (szerintem többen vagyunk így), de ha ez igaz, lehet addigra kapni sem lehet majd őket, maximum az apróneten.
Az intel eléggé beerőssített a D805-tel, pillanatynilag ezen csak az segítene, ha végre megindítanák az X2-k árát lefeleé, de gyorsan, és nem 1-2%-kal...
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Top Ár!!! i9-14900k
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi