Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
hko
csendes tag
Hátha csak belenyúltam jóóóóól. A d740x, vagy mi, az tényleg tré volt.... de a másikra az a gyanúm, hogy a mobil rack is közrejátszott. (Azóta nem is használok racket.)
Egyébként mindkét vinyónál sikerült megúszni az adatvesztést (hál isten). A d740X-et cserélték is, abból lett a 120gxp. Erről a kattogásról egyébként olyat is hallottam hogy sürgősen adjam el... :) Ha triplán másolod fel az adatokat, akkor vmelyik példány túléli. :) Ez egyébként egy DiamondMax Plus 60, és a SMART szerint a Spin Retry Count-tal van a bibi (mond ez vkinek vmit?)
Egyébként nem túlzás kategórikusan kijelenteni egy márkáról hogy sz*r?
Nekem van egy elég idős (most nem is tudom mennyi) 12GBos Quantum CX-em, na ha jól tudom, ebből sincs sok működő darab, nem? És itthon még mindig használjuk.
''Akkor meg minek próbálkozni?''
A remény hal meg utoljára.
Peace.
Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest