- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
ez a kérdés így nem egészen kerek
két különböző dolgot hasonlítanál össze, értelemszerű, h különbség legyen
ha önmagához akarod viszonyítani a teljesítményváltozást (pl kártyát cseréltél, vagy ugyanazon kártya mellett drivert váltottál) akkor a teszt tökéletes, mert ugyanazt a timedemot futtatja, ugyanolyan beállításokkal, stb, és így még mások eredményéhez is egész hitelesen tudsz hasonlítgatni (mindenkinek ugyanaz fut)
ha a játékon belül bencselsz, kicsit macerásabb, nem biztos, h mindig pont ugyanazt a frame-utat járod be, így simán eltérő lehet egy korábbi eredményhez képest, másokkal pedig képtelenség pontosan összevetni (kizárt, h frame-re pontosan ugyanazt az utat járjuk be)
ha a kérdés az volt, h a demoteszt mennyire reálisan mutatja a játékbeli teljesítményt, akkor azt kell mondanom, h hmm, kábé
szerk. #40: te, azt hiszem, most megvilágosodtam, rájöttem, mit kérdeztél
nos, nem tudom, a game demoját (és az abban lévő tesztet, ha van) nem próbáltam soha
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest