- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigz
tag
Ha felmentek a honlapra, ott ott van az SLI verzió is, 749.90 dollár az ára. A doboz pont ezért ekkora, hogy ne kelljen kétféle dobozt készíteni, ami bármennyire is nagy a doboz, csak komplexitást okoz, és így növeli a gyártási költségeket, amit vagy a margin szív meg, vagy a vevő. Egyébként megnéztem az (on-line) üzleteket, amiket belinkelt a cég, és egytől egyig mindegyiknél oda van írva (amelyikhez jár), hogy kapod hozzá a COD2-t.
A fura csak az, hogy a belinkelt boltok közül egyelőre csak egyben találtam ezt a szériát, abból is csak az egyedülit.
Én nem látom ennyire rossznak a helyzetet, de persze nem vagyok nagy tuning guru. Engem is meggyőzött a kari.
A hűtés viszont tényleg fura, mert van nekik sokkal jobb hűtésük is, az ACS3, és ezen úgy tűnik, nem az van...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest