- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigz
tag
Ha felmentek a honlapra, ott ott van az SLI verzió is, 749.90 dollár az ára. A doboz pont ezért ekkora, hogy ne kelljen kétféle dobozt készíteni, ami bármennyire is nagy a doboz, csak komplexitást okoz, és így növeli a gyártási költségeket, amit vagy a margin szív meg, vagy a vevő. Egyébként megnéztem az (on-line) üzleteket, amiket belinkelt a cég, és egytől egyig mindegyiknél oda van írva (amelyikhez jár), hogy kapod hozzá a COD2-t.
A fura csak az, hogy a belinkelt boltok közül egyelőre csak egyben találtam ezt a szériát, abból is csak az egyedülit.
Én nem látom ennyire rossznak a helyzetet, de persze nem vagyok nagy tuning guru. Engem is meggyőzött a kari.
A hűtés viszont tényleg fura, mert van nekik sokkal jobb hűtésük is, az ACS3, és ezen úgy tűnik, nem az van...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest