- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciao
senior tag
ugye egy normális 12centis ventis táp a prociról szívja le a meleglevegőt? mert vettem egyet ami nem
Bővebben: link
aszthittem befonom a szemöldököm mikor be akartam szerelni -
Dassler
őstag
A folyamatos ki-be kapcsolgatás is megviseli annyira, mint a foylamatos üzem. Amúgy meg előzetes kalkulációk szerint még egy darabig eléldegélek, úgyhogy 20 évig legalább ráérek rebootolni
amúgy meg azt a sört még odaát is be tudom hajtani, ott aztán lesz időnk. De persze így simán is elfogadom azt a sört, nehogy megsértődj.
-
HERR Z
veterán
azért egy árat odacsaphattak volna.....mondjuk 30 ruppó lesz szerintem simán
-
Süci
csendes tag
Hali! Honnan tudok szerezni réztömböt pl: 50x50x20-ast vagy 25-öst!?
Nyháza környékére lenne érdekelt4 aki tud szóljon!
Mob telefonon is hívhattok: 06204988366
Ja és minél olcsóbban kellene ha lehet! kissebbb is érdekel, 30x30x20 vagy 40x30x20 ilyenekre gondoltam! -
Szimpatikus.
Mondjuk baromira nem kell nekem ekkora táp, de a 12 cm-es venti mitatt biztos halk. Erröl meg aztán nem lehetne elmondani hogy nincs már benne tartalék -
Pont nézegettem a 450-es verziót. Most várjak az újra? Jó lenne tudni várható itthoni árat.
-
Apophis
őstag
45 évet bír folyamatosan. De minek?
-
anulu
félisten
550W CM-ből?
szépnek hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest