- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Nekem egy Gigabyte 945-ös lapban egy Pentium D 805 alapfeszen minden probléma nélkül megy 3.6GHz-en. Ez tavaly nyáron, amikor vettem egy költséghatékony megoldás volt. (lap 25e, proci 35e). Egyébként a 945-s lapok teljesen jók tunigra, amíg az FSB-t nem akarod nagyon 266MHz fölé emelgetni.
De ugye ezeknek a prociknak épp az a nagy előnyük, hogy ezen a ponton butítottak, vagyis nem kell nagyon speckó alaplap a tuninghoz. -
Raymond
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
Na menj egyel egy kis csokit az majd megnyugtat. Nem ertem mi a problemad. Cedar Mill-es Celeron teszt kellet hat ott van. Szamok ott vannak ahoz is es a Sempron-hoz is. Hogy milyen mas proci van ott arrol ket velemey is lehet: 1) ''kit erdekel, a Celeron-t akartam latni'' vagy 2) ''Ossze tudom hasonlitani egy szinten meglehetosen olcso de ketmagos proci teljesitmenyevel''. Egyebkent ha elolvasod a szoveget is ott all hogy a teszthez kaptak egy X2 3600+ procit es megneztek azt is mit tud a legolcsobb X2-es....
-
erdoke
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
Celeron D OC-hez nem kell iszonyat FSB, lévén 133 MHz-ről indulsz. Ha a 266 MHz-et bírja stabilan, az már kétszeres túlhajtás, ami bőven több mint elég.
Játékban gyengébb mint a drágább Sempronok, de irodai felhasználásban a 3500+ és a 3600+ Sempronnal egyenértékű a 356-os.
Sajnos a teszt végén írottak alapján komolyan utána kell majd néznem, hogy a kiválasztott drága lapban egyáltalán megy-e az adott Celeron...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest