- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
övön aluli!
amúgy az összes nV szimpatizmusom ellenére sem vettem 5800-at. 5900XT-m volt, azzal elégedett voltam. de a képminősége egyértelműen jobb a GeF6-os sorozatnak. mindegy, elkanyarodtam...
te pedig azt ne, hogy eddig az nV-nél nem volt értelme, hogy mindent kipörgessenek a GTX-ből, tekintve, hogy nem volt ellenfele. szerintem a driverekkel komoly trükközések lesznek. abban viszont bízom, hogy nem úgy, mint régebben -
anulu
félisten
valahogy nem érzem, hogy kaszát-kapát eldobva törnie kéne magát az nV-nek, hogy a 6-os sorozatot kiszórja. low/low-mid/mid kategóriában bőven állják a versenyt az új ATi-kal szemben a GeForce 6-os kártyát (6600GT/6800/6800GT), az XL-nek méltó ellenfele a 7800GT, az XT vs GTX párharcra az mondom, h némileg erősebb az XT, de nem lepődnék meg, ha szép nyugisan az nV driverekkel szabadjára engedné a csúcs-kártyájában rejlő plusz lóerőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest