- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
#26: Venni egy teljes asztali konfigot 4 giga rammal, csúcs vga-val, cirka fél misi.
én ezt úgy értelmezem, h a 0-ról indul az illető, tehát semmi sem áll rendelkezésre. erre ítram, h még lehet, h kevés is a fél millió. de azt is aláírom, h ki lehet hozni olcsóbban is (de ahhoz pont azokon a dolgokon kell spórolni, amelyik egy következő konfigba is átmenthetőek, tehát szerintem pont azokon nem érdemes)
dx9-ről dx10-re nyílván csak vga+win -
Muton
addikt
én azt értem, h össze lehet hozni egy konfigot a tescoból is, de egy 'normális' gép szerintem minőségibb komponensekből épül fel, esetleg a gyorsan avuló cuccokon lehet/érdemes spórolni egy kicsit (lap, cpu, ram, vga). és ebben a szegmensben 100-ból nem hozol össze bordák/ventik/ups/hangfal/hangkártya/egér/bill-t, mert egy pl z5500 (ami messze nem hifi minőség) egy közepes hangkártyával maga 100.
ház meg kellilletve egy konfig nem teljes nyomi és scanner nélkül (mármint ha nem csak játékra használják), persze modemre (esetleg hub-ra) is szükség van.
szóval egy komoly gép, ami nem csak ki van hajintva az asztalra, és nem egy 10 Ft-os hosszabbítón kapja az áramot, az bizony pénzbe kerül. és sajnos elég sokba
persze mindenkinek az igénye, elvárása és a pénztárcája alapján kell válogatni. és az utóbbi a jelen kormánynak köszönhetően sokaknak lapos -
Muton
addikt
mivel teljels konfigról volt szó, ezért a 220-hoz adj még egy százast: ház, táp, bordák, ventik
majd még minimum egyet monitorra. ekkor kb 450-nél jársz és nincs szünetmentesed, hangfalad, hangkártyád, tunered, bill/egér (ami még vagy 100-150k)
szóval az 500at elérni nem nehéz, még úgysem, ha nem a maxot veszed az összetevőkből, hanem egy felső közép kategoriásat
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest