- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
chuck
csendes tag
220ban benne van ház + táp is, csak a hozzá szólásból kimaradt, olcsóbb ház esetén és + 5 rúgó ráfordítással még egy Windows Vista is belefér.
Én magamra gondoltam amikor a fenti összeget írtam, feltételezve, hogy megmarad bill, egér dvd író, monitor, tehát csak amit cserélni akarok.
Azt persze eszem ágában sem áll vitatni, hogy nehéz lenne elérni az 5 kilót, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy bizonyos kompromisszumokkal meg lehet oldani a dolgot túlzott legatyásodás nélkül is. -
''nincs szünetmentesed, hangfalad, hangkártyád, tunered, bill/egér''
nem arról volt szó, hogy egy dx9-es gépet kellene felfejleszteni dx10-re? ha igen akkor ezek mind megvannak már. a dobozt el kell adni a régi géppel az okés, de amit itt te felsorolsz az már egy kicsit több mint egy átlagos felszerelése egy számítógépnek. Ez kb olyan, hogy ha akarnék venni egy plazmatévét, akkor egy másik lakásba kellene költöznöm. vagy hogy még morbidabb hasonlattal éljek, kifogy az üzemanyag a kocsimból, veszek helyette egy újat feltankolva.
Alapvetően egy dx9->dx10 az egy oprendszer csere(ma még eddig nem tetted meg, tehát ez is majdnem opcionális) és egy vga csere. a többi meg a körítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ASUS ROG 3070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest