- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
van olyan játék amit nem tudsz futtatni közepesnél jobb beállításokkal?
Hát ez így nagyon laza megkötés...Tudok én futtatni bármit akár 1600x1200-ban is, de játszani már nem biztos, hogy tudok vele, mert egy kicsit lecsökken olyankor az FPS...
3000+A64
Visszakérdezhetnék, hogy ez minek, konfigom az adataimnál.Amúgy én is szemezek az A64-gyel, de egyelőre nincs lé + idő vacakolni a váltással.
parasztvakítás
Van benne valami, de azt ne felejtsd el, hogy a 9600XT-vel adott esetben már kompromisszumra kényszerülsz, uis épp ezzel kezdted a HSZ-ed: ugye azok a fránya közepes beállítások: van ami épp ott veszti el a lényegét!Példa: lehet NFSU2-zni GF2-n is - tulajok kíméljenek, no flame, csak példa
-, de mondjuk ki kell kapcsolnod a motion blurt, mert nem bírja a karesz: teljesen más lesz a játékélmény. Hát ezért kell többszörös teljesítmény: vagy visszaveszel vmi (akár brutálisan), vagy veszel drágább/jobb VGA-t...
Saját kettős példám: FX5200-on (64-bites verzió) csoffadt a PoP:SoT 800x600-ban is, én meg nagyon játszani akartam vele: lecseréltem a karit. Barátnőmnél már sajnos nem marad zs/igény lecserélni a karit: visszavettem minimumra a beállításokat, és elment (640x480). Asszem érthető voltam.
Amúgy az NFSU2 is érdekes példa, mert ugyanez a helyzet: Bartátnőmnél is kivittem, meg itthon is. Azt hiszem nem kell bemutatnom a grafikai különbséget.
(Pedig ez ''csak'' egy 9600XT, és nem tudtam fullra rakni mindent, mert röcögött: 800x600-ban toltam, ahogy te írtad, közepes beállításokkal. Azért persze azt is hozzáteszem, hogy az NFSU2 esetén tudom, hogy a procim is ludas: A64-en biztos jobb lenne!Mod: de mondjuk a PoP:WW 1024-ben már egyértelműen VGA-limitált nálam...
)
oszt megint le van tudva két évre mondjuk...
Akár veled is tartanék ezzel, de ilyen hosszútávra szvsz nem jósolhatunk...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest