Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rogers

aktív tag

Érdekes ez a 6.2 verzió.
    Nekem speciel semmi gondom a .NET erőltetéssel, végülis tökmindegy, memória meg van bőven :D

Amúgy a 6.1-hez képest és főképp a régebbi 5.xx változatokhoz képest nekem az X850XT PE-n gyorsultak játékok. A fő játék amit nyomok az a Counter Strike Source itt a régebbi verziókkal komoly FPS gondjaim voltak főleg az új HDR pályákon (nuke, militia). Ez a 6.2es driver például növelt FPS-t majdnem 30%-ot, és felnyomta 30FPS ről konstans 38FPSre ezeket a pályákat (1280x1024, AF, AA, víz, textúra, detailek bekapcsolva, highon).
    Sajnos a X850es sorozatot a HDR kikészíti mert a ''régi'' pályák szépen tekernek 75FPSen ami a vsync bekapcs miatt nálam a max... De legalább erőlködnek egy kicsit a driverrel és ezt becsülöm. Végülis alig 1 éve még ez volt a csúcskártya, mostmár viszont szinte kidobható... :R (erős túlzás. :D)

OMEGA drivert még sose próbáltam, bár sok hozzáértő nagyon ajánlja, mégis egy standard ATI által gyártott kártyához mégis talán jobb az eredeti driver... ...lécci ne szedjetek szét ezért ha hülyeséget mondtam... :F

Új hozzászólás Aktív témák