- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Érdekes ez a 6.2 verzió.
Nekem speciel semmi gondom a .NET erőltetéssel, végülis tökmindegy, memória meg van bőven
Amúgy a 6.1-hez képest és főképp a régebbi 5.xx változatokhoz képest nekem az X850XT PE-n gyorsultak játékok. A fő játék amit nyomok az a Counter Strike Source itt a régebbi verziókkal komoly FPS gondjaim voltak főleg az új HDR pályákon (nuke, militia). Ez a 6.2es driver például növelt FPS-t majdnem 30%-ot, és felnyomta 30FPS ről konstans 38FPSre ezeket a pályákat (1280x1024, AF, AA, víz, textúra, detailek bekapcsolva, highon).
Sajnos a X850es sorozatot a HDR kikészíti mert a ''régi'' pályák szépen tekernek 75FPSen ami a vsync bekapcs miatt nálam a max... De legalább erőlködnek egy kicsit a driverrel és ezt becsülöm. Végülis alig 1 éve még ez volt a csúcskártya, mostmár viszont szinte kidobható...(erős túlzás.
)
OMEGA drivert még sose próbáltam, bár sok hozzáértő nagyon ajánlja, mégis egy standard ATI által gyártott kártyához mégis talán jobb az eredeti driver... ...lécci ne szedjetek szét ezért ha hülyeséget mondtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest