Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
guest
veterán
hm a DTK-ban azt is mondták hogy az ECS már régen megoldotta a problémát mert hát azok a hírek egy kicsit régiek ill azért ott se birkák az emberek hogy ne tudja gyárilag beállítani a felhúzóellenálás értékét.
Persze vegyétek csak nyugodtan 2-szer annyiért valami via-t azt szívjatok a via4-1 el nagyokat egéségetekre :))
Én több mint 3 éve használok egy cel266---->450 en tehát én ha ezt lecserélem egy XP 1500 gondolom meglesz a sebességem és nem fog érdekelni +2-5% tuning meg nem kell brutális zajos irtózatos hűtőt rátenni :) mert ha megnézitek azt az 5% tuningot az nem sok persze csak nekem aki odáig van érte megtudom érteni de nekem az a tuning éri meg ami látványos és semmi plusz beruházást nem igényel mint pl a mostani cel266 ---->450 semmi plusz hűtés már 3,5 éve azt atomstabil BH6 ban.
Az ECS lap pedig minden reviewbe azt mondják hogy a legsatabilabb lap. Azért nem furcsa hogy egyik reviewben sem hibázott ????
Tehát elenyésző számú a hibás lap ha lehigaddtok és jól megnézitek a dolgokat.
Ja a DTK márkaboltja a Komel Kft gondolom itt kiskerben is árulnak.
Ha meg a demostudió nem tudja megszervízelne a a hibázó lapokat akkor semmi pénzért sem szabad ott vásárolni ennél a lapnál nem lehet 1-2K Ft-nál nagyobb az eladási ár ingadozás és gondolom egy korrekt partner megér 2K pluszt ha megoldják a gondoddat
VAgy tévednék ?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest