Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Poco F7 – bajnokesélyes
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
Megint én vagyok :-))))
Megoldódott... Egy másik ATA-100-as kábellel jól megy, (7MB/sec átlaggal). Most hogy így nézem, a kábelen amit használtam, az egyik végén ahol az alaplapra dugom, az egyik szál ki van vágva (nem sérülés) szabályosan kb. 3mm-en, úgy a 15.-ik szál lehet a NEM piros szélétől nézve. Bocs de nem tudom érthetőbben leírni. Akkor ez milyen ATA kábel? Már emléxem, még rá is kérdeztem vásárláskor miért van ott kivágva, az volt a válasz hogy mert az a szál nincs használva.
A meghajtóbetűjelek kiosztásához tud vki hozzászólni vmit?
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Asus Prime X670-P (használt, újszerű)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő