Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
karib
addikt
Eddig egy gépet szereltem sk ilyen lappal, annál tapasztaltam hasonlót. Procija Duron 750 @ 1000 volt, de nekem csak felhúzva produkálta. Aztán piszkálgattama BIOS-ban, nem tudom mit állítottam, de egyszer csak megszűnt. Nekem úgy tűnt, hogy az ECS instabilabb manuális RAM beállításokkal... esetleg próbáld ki SPD Detectre rakni, ezek szerint a RAM-od kibír bármit, amit ad neki az ECS.
Továbbá meg kell jegyezni, hogy ha egyik lapban futott valamit egy adott RAM (vagy CPU...), másikban nem feltétlen fogja reprodukálni. ECS nem tudom mennyire szereti a kihegyezett RAM beállításokat. Nekem 256 MB Samsung DDR-rel úgy tűnt, hogy akármit állítok, akár a leglassabbat, nem ment rendesen, aztán SPD detectre állítva minden gond megszűnt.
Persze lehet, hogy mást is állítottam közben, de mivel megjavult a gép, nem foglalkoztam vele többet.
Aktív témák
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest