- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
karib
addikt
Eddig egy gépet szereltem sk ilyen lappal, annál tapasztaltam hasonlót. Procija Duron 750 @ 1000 volt, de nekem csak felhúzva produkálta. Aztán piszkálgattama BIOS-ban, nem tudom mit állítottam, de egyszer csak megszűnt. Nekem úgy tűnt, hogy az ECS instabilabb manuális RAM beállításokkal... esetleg próbáld ki SPD Detectre rakni, ezek szerint a RAM-od kibír bármit, amit ad neki az ECS.
Továbbá meg kell jegyezni, hogy ha egyik lapban futott valamit egy adott RAM (vagy CPU...), másikban nem feltétlen fogja reprodukálni. ECS nem tudom mennyire szereti a kihegyezett RAM beállításokat. Nekem 256 MB Samsung DDR-rel úgy tűnt, hogy akármit állítok, akár a leglassabbat, nem ment rendesen, aztán SPD detectre állítva minden gond megszűnt.
Persze lehet, hogy mást is állítottam közben, de mivel megjavult a gép, nem foglalkoztam vele többet.
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest