Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
Aktív témák
-
karib
addikt
Eddig egy gépet szereltem sk ilyen lappal, annál tapasztaltam hasonlót. Procija Duron 750 @ 1000 volt, de nekem csak felhúzva produkálta. Aztán piszkálgattama BIOS-ban, nem tudom mit állítottam, de egyszer csak megszűnt. Nekem úgy tűnt, hogy az ECS instabilabb manuális RAM beállításokkal... esetleg próbáld ki SPD Detectre rakni, ezek szerint a RAM-od kibír bármit, amit ad neki az ECS.
Továbbá meg kell jegyezni, hogy ha egyik lapban futott valamit egy adott RAM (vagy CPU...), másikban nem feltétlen fogja reprodukálni. ECS nem tudom mennyire szereti a kihegyezett RAM beállításokat. Nekem 256 MB Samsung DDR-rel úgy tűnt, hogy akármit állítok, akár a leglassabbat, nem ment rendesen, aztán SPD detectre állítva minden gond megszűnt.
Persze lehet, hogy mást is állítottam közben, de mivel megjavult a gép, nem foglalkoztam vele többet.
Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest