- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
karib
addikt
Eddig egy gépet szereltem sk ilyen lappal, annál tapasztaltam hasonlót. Procija Duron 750 @ 1000 volt, de nekem csak felhúzva produkálta. Aztán piszkálgattama BIOS-ban, nem tudom mit állítottam, de egyszer csak megszűnt. Nekem úgy tűnt, hogy az ECS instabilabb manuális RAM beállításokkal... esetleg próbáld ki SPD Detectre rakni, ezek szerint a RAM-od kibír bármit, amit ad neki az ECS.
Továbbá meg kell jegyezni, hogy ha egyik lapban futott valamit egy adott RAM (vagy CPU...), másikban nem feltétlen fogja reprodukálni. ECS nem tudom mennyire szereti a kihegyezett RAM beállításokat. Nekem 256 MB Samsung DDR-rel úgy tűnt, hogy akármit állítok, akár a leglassabbat, nem ment rendesen, aztán SPD detectre állítva minden gond megszűnt.
Persze lehet, hogy mást is állítottam közben, de mivel megjavult a gép, nem foglalkoztam vele többet.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest