Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
válasz
Ambrosius
üzenetére
Az AMP nagyon szívózik velem. Visszavittem a rossz kártyát, mondva, hogy nem működik, erre a szervízes és nagyon normális srác azt mondta, hogy nem tud adni másikat, szóval menjek le és akkor ráfizetek egy titaniumra. Ok lemegyek, de az egyik fickó azt mondja, hogy nem lehet nagyobbra cserélni, várjak fél hétig akkor jön(?) meg a szállítmány. Mondom, mi van? Elkezd magyarázni, a lényeg, hogy várjak fél hétig. Én már mentem volna haza, mondom miért várjak, már így is túl sokat vártam , tegnap is itt voltam 16 nap eltelt, adtak egy nem működő kártyát. Vita minden a végén adni akartak egy trio 8 megás kártyát, amit valszeg nem tudok ismét használni. Namost nem tudom pontosan, de szerintem adniuk kellett volna egy kb GTS szintű kártyát, nem egy "biciklit". Ha én nem tudom az alkalmazásaimat használni, mert a Windows csak 640*480 16 színben hajlandó elindulni, akkor az szerintem nem megfelelő cserekészülék, vagy igen?
Most várok fél hétig, aztán meglátjuk, mi lesz. Én el tudom képzelni, hogy megnézetlenül visszajön a kártya, de nem érdekel, hogy ha nyolcig ott kell lenniük, én el nem hozom, amíg saját szememmel nem látom, hogy működőképes és hibátlan.
Aztán még gondolkodom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen is, mert elvileg nekem 2 napig a határidő lejárta után nem volt működőképes kártyám. És ha ezt a gagyit sózzák rám, akkor továbbra sem lesz.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest