- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Pofás darab
tetszik. A tudását meg majd a tesztek kimérik.
-
myrra
senior tag
remélem tesztelei a ph is!!!!!!!!!
-
F7
tag
válasz
CriticalHit #29 üzenetére
Note : The test data source from http://www.ixbt.com/ ez a Digit times orosz változata, ami meglehetősen mérvadó ;)
-
Solad
addikt
válasz
CriticalHit #26 üzenetére
na varjal.. te el vagy tevedve sztem..
van sunbeam tunique tower 120, meg van a sonic tower, ami thermaltake -
F7
tag
válasz
CriticalHit #26 üzenetére
[link]
Itt van egy rakás eredmény, és van ami ugyanazt tudja, mint a Ninja. -
CriticalHit
addikt
Az egyetlen hütő, ami a Ninja-t megverte, az ehhez hasonló szendvics technikával épitett Sunbeam Sonic Tower 120.
-
jerry311
nagyúr
Mi is ebben a szokatlan?
Volt már másnak is hőcsöves hűtője, amiben a bordák közt volt (hasonlóan ehhez) a venti...
Mellesleg így az egyik oldal sokkal melegebb, mert oda már csak meleg levegő jut, na mindegy... -
zeg
őstag
Keskenyebb bordák->kisebb levegő ellenállás->széles kevés borda = sűrű keskeny borda->kis helyigény->2 bordasor=nagyobb hűtőfelület->jobb hűtés
Keskenyebb bordák->a levegő a lemezeken áthaladva kevésbé forrósodik fel->lemezek teljes szélességében hideg levegő->hatékonyabb hűtés->2 bordasor->mindkettő hűtve->jobb hűtés
Hogy ez a gyakorlatban mennyire működik, majd a teszteken elválik -
Dassler
őstag
Ez tök úgy néz ki, mint a CM Blue Ice II nb hűtője felnagyítva...
-
KriszBoy
senior tag
2003 --> [link]
-
D.Orion
veterán
Furcsa. Röviden ennyiben tudnám jellemezni a dolgot.
Sztem az Arctic Cooling már megmutatta, hogyan kell jól müködő procihűtőt csinálni az álló ventillátor + heattipe kategóriában.
Igaz ott vagy Intelre veszünk vagy AMDre. Ott nincs ilyen mobilitás. [link] -
tuskooo
addikt
Nem tudom, miért raktak bele alapból ventit, mmint igazából azt nem, hogy miért ilyen hangosat
-
KriszBoy
senior tag
Régebben nekem is Scythe hűtőm volt (NCU-2005) és bárki bármit mond az egyik legjobb volt akkoriban...
Sajna mára már ''leszoktam'' a léghűtésről, de biztos hogy ugyenehez a márkához térnék visza, ha.....
H2O POWA! -
Allien
veterán
Szvsz, ezt adhatnák venti nélkül. Hiszen, ha most így megveszem, cserélhetem le egy minimum 12-sre!
Ennek a középre helyezett ventinek ott a buktatója, hogy így nehezebb lesz egy porosodó házban a tisztítása, hiszen a ventit ki kell majd operálni a bordák közül, és ráadásul a lemezek közül nehezebb kitisztítani a pormacskákat.
-
Shodan
őstag
szerintem a csúcs az ez [link] ninja az egész rézből
-
rudi
nagyúr
Szerintem így elsőre: túl sűrű bordák, túl kevés hőcső, a berakott venti (ha érinti a bordákat) hatalmasan viszi majd a vibrálást. A szívó oldal visszafogása szerintem nem tesz túl jót a hűtésnek, korábbi tesztben már a ventirácson is elveszett pár fok. A halk üzemhez és kis légszállításhoz eddig a ritkább lamellás coolerek váltak be, a sűrűek nagy légszállítással (hangosan) képesek vad dolgokra.
Persze véleményt csak kiadós teszt alapján lehet/szabad mondani. -
Ősember
őstag
szevasz
én nem látom át miért lenne ez olyan okos... ha én terveznék egy hütöt, akkor ott egy dobozt csinálnék, aminek levenném két oldalát, igy egy ''légcsatornát'' alakitanék ki.... ugy gondolom ez esetben az összes meleg levegö maradéktalanul távozna a bordák közül... nem azt mondom hogy rossz, csak nem látom be miért jo az ha középen van a venti -
L3zl13
nagyúr
Egy új procihűtőnél szvsz már illene támogatni a közelgő AM2 foglalatot is...
-
Sanya
nagyúr
végre egy okos megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest