Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
megsem
-
CriticalHit
addikt
ez mi
-
CriticalHit
addikt
[L:img%20http://img149.imageshack.us/img149/5263/who5.gif%20img][link][/L]
-
Dracula
őstag
Byb majd írd meg a Solo-val a tapasztalatokat.

Üdv! -
ByB
addikt
A tulajok mennyire elégedettek a táppal: leginkább a hangszint és leszedhető csatlkazók kapcsolódása érdekelne?!

-
Dracula
őstag
Hát bekövetkezett nálam is.
És nem is vettem észre, csak most, hogy vinni kellett a gépet valahova és át kellett rakni a vinyót a szilikon-bakos lemezre.
Nálam is elszakadt a gumi. Nem tudom, hogy gariba mit fognak szólni hozzá... Viszont biztos, hogy érvényesítem, mert ez volt az egyik oka, hogy megvettem ezt a házat.
Az újhoz már másmilyet adnak, remélem, hogy olyanra cserélik...

Üdv! -
Dracula
őstag
Na látom sokan írtatok, kösz!

Remélem nem kerül sor ilyesmire.
Kipróbálom a gumibakot majd most a hétvégén szállításkor. Kiváncsi vagyok, hogy rosszabb lesz-e vagy ugyan olyan jó. A Nidec-es Samunak csak a seek-jét hallom és az is le van véve quiet-re.
A Solo a fekete neve?
Üdv! -
Dracula
őstag
Na megjött a fekete látom..
Mind1. Nagyon szép ez a fehér is. Most már a hozzáillő Logitech iPOD-style bill-egér szetten és egy új Samsung elefántcsont fehéres tft-n is elgondolkodtam... 
Nekem egyelőre még tart a gumi, bár az egyik megnyúlt mikor kivettem a 2. vinyót. Azóta talán visszaállt. Most egy vinyó van benn, legalul. És asszem meg van csavarva...
Eh meglátjuk. Talán kiszedjem a csavarást? Hamarosan szállítás is lesz, akkor átszerelem a kis gumibakost tartóra addig.
Ha elszakadna netán a gumi, szerintetek a Senerit vállalja a garit erre?
Üdv! -
Csiszike
tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Nem csoda, hogy szakad a gumi, ha a felhasználók betartják a használati utasítást, és a vinyó beszuszakolása előtt még tekernek egyet a gumin. Én nem tekerem meg; szerintem így is megfelelően tartja a merevlemezt, és nincs akkora feszültség alatt.
-
ansell
tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ahogy látom a vinyó felfüggesztő gumikat is lecserélték.
Tényleg: valakinek tapasztalat, elfáradnak a gumik?
btw pont ma hozom el a fehér P150-est... -
Dracula
őstag
Hehe, a Mac az más, más világ! Az árát is megkérik...
Amúgy ennek a P150-nek a fényezése totál olyan...
Keresek is hozzá ilyen ''elefántcsont'' szinű kártyaolvasót (már akár a külsővel is beérném, mert belsőt találni szinte reménytelen), de nem találok.
Nem tudsz valahol, ha már Mac?
Üdv! -
Dracula
őstag
Először is a P150 van csak akcióban táp nélkül, a P180-at eleve táp nélkül árulják...

Amikor én megvettem múlt előtti héten, akkor már csak 2 volt. Hogy az egy db megvan-e...
A Nidec motoros nem rázza úgy, csak a JVC, bár állítólag vannak kiegyensúlyozatlan Nidec-esek is. Az újabbak mind Nidec motorosak. Egyébként a HUTIL-lal vagy az FTOOL-al állítva az Accoustic managementet, halkabb lesz a vinyó, de inkább a seek. De azért az egész halkul, bár a rázás megmarad JVC-s esetén.
Üdv! -
ansell
tag
Tavaly hónapokig szemeztem a P180-nal, de végül pénzhiány miatt beértem egy Chieftec nagytoronnyal.
Most vettem csak észre ezt a táp nélküli akciót! remélem még lesz...
Vinyó gumiszalag nekem létszükség a 2xSamsungom szétrázzák a házat! -
Dracula
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Hidd el, ha nem lenne 14k, már vettem volna. Persze lehet, hogy majd így is, de inkább csak később. Előbb legyen meg a 2 venti cseréje és a vinyóé. Ahogy hallom, annyira azért nem rossz a F64Pro... meglátjuk, hogy hallom meg.

Üdv! -
Dracula
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
A 800-as nem győzött meg mert alig van levegőszállítása... az 1200-as meg állítólag mindenhol hiánycikk a teszt szerint.
Vsz. hátulra 12cm-es Nexus-t veszek, ami aztán 8V-ot fog kapni (ennyit tud adni a lapom minimum csak sajna).
Cpu hűtő Arctic Coooling Freezer64 Pro. De a ventije szerintem ugyan az, mint a nagy madshripms tesztben levő, külön árult. És úgy hallom, 1100 RPM ide vagy oda, sajna van motorhangja...
Üdv! -
Dracula
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
A Tricoolt meghallgattam nyitott háznál, és felkapcsolva a kapcsolót. Közepesen is hangos már, a legnagyobb fokozaton meg...
De alapon sem túl csöndes. Nem értem, miért ezt adják ilyen prémium házhoz. Alapban is van motorhangja, ahogy az SPCR-en írják. Még a külön kapható Tricool is jobb...
Mind1. Nexus 12cm, Scythe vagy talán AC 12cm-es, bár arról még sehol nem olvastam semmit.
Nem, elöl még nincs semmi, mivel nincs 92mm-es ventim még. Azt se tudom, hogy milyen legyen, Néztem abból is a Nexust. A Samuknak jól fog jönni. Főleg az újabb Sata2-es az 46 fok itt is.
A régebbi az 38 itt, felül a CM-ben 42 volt... De úgyis csere lesz WD-re majd, ami hűvösebb. Egy ventit veszek csak. Lényeg, hogy SEMMILYEn hangja ne legyen. Ha nem kéne 9cm-es, akkor megtartottam volna az eddigi Sharkoon Silent Eagle 1000-ret... 
Tágasnak nem mondanám, de nem rossz.
Ez egy akció volt, én az utolsó előttit hoztam el. Nem várják ki a garis új táp érkezését.
Üdv! -
Dracula
őstag
-
woof
tag
30cm a fejedtől nagyon közeli, nekem 50cm a lábamnál az asztal mellett lent, így tökéletesen hangtalan, persze ha odahajolok a géphez, vagy elmegyek mögé akkor már hallatszik, majd lehet lehúzom a tricoolt, megnézem úgy is.
A floppy-t úgy szereltem be, hogy ne látszódjon, ha véletlenül 1 évben 1* kell, akkor majd kinyitom az elejét. Kártyaolvasóról nemtok nyilatkozni, elég sokfélét lehet kapni, biztos van hasonló színben is. -
Dracula
őstag
Tagan táp halkabb, mint a Seasonic S12. Legalábbis a Pixelben így mondták. Ez talán sejtet valamit. Vf700 5V-ról megy. A gumira szereltem a vinyót persze, nem a sínre.
Mobil rack nincs. Chipset hűtő passzív.
A TriCool mellett még lehet a procié ami 1000-1200 között van leszabályozva (Zalman FM2).
A 2 Samsungból akarok 1 vinyót csinálni egy WD-vel. Az egyik Samsung sajna JVC motoros. Majd megnézem, ha ki van kapcsolva.
A ház nekem a monitor mellett van a fejemtől 30cm-re. A nagyon halk is hallatszik!
Üdv! -
pschio
őstag
eleg jol nez ki. kicsit mintha apple-os lenne a dizajn
nem?
[Szerkesztve] -
woof
tag
-
Dracula
őstag
Igen csak nekem már van egy igencsak jó 480W-os tagan tápom, úgyhogy pont kapórajött ez az akció!

A Tricool fan neked megmarad? Még a tervem annak a lecserélése 12cm-es Nexusra és a 2 Samsung vinyót WD RE16-ra.
A 6800GT-men nekem is Zalman van 5V-on, Vf700. A cpu ventim nekem is le van szabályozva Zalman FM2-vel. Mégis van hang még így is a P150-ből.
Üdv! -
woof
tag
De a P180-hoz nem kapsz egy magában 25 ezret érő 430W-os modulárisan kábelezhető tápot, ami nem mellékesen nagyon halk, meglepően halk.
Szóval a ház br 41e volt, a zalman proci hűtő szabályzó 1e, a zalman vf900 8e, primecool procihűtő 4e. Minden minimumra tekerve és asszony könyvelős, amúgy is jóval kisebb teljesítményű halk gépét hallom duruzsolni a szoba másik feléből, a mellettem lévő p150-esből meg nem jön ki semmi hang
Szoval itten van mellettem egy P150, benne gigabyte k8nforce4 sli lap( a passzív hűtés miatt), 7900gt+vf900gt, 3200A64+primecool+zalman szabályzó. proci 32fok, gpu 38fok.
A vinyó beszerelése volt érdekes, olyan instabilnak tűnik ez a gumiszalagos megoldás, viszont teljesen eltűnt a 250-es hitachi vinyó kerregése...pedig már azon gondolkodtam, abbol sem ártana valami halkabbat beszerezni, de így marad ez.
[Szerkesztve] -
Dracula
őstag
Megy fel a P150 ára a kiskerárak szerint... a gyenge Ft miatt?

A 43e-res ár mellett még barátságosabbnak tűnik a P180 37e-res ára...
Mennyiért lehet a tápját, ha már a jó szériából való, eladni minimum?
Üdv! -
Dracula
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Vagy Decide, vagy 3T, ott vettem anno az Aria-mat is, és per pillanat ott a legolcsóbb.
(decide-on kivül)
Üdv! -
Dracula
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Hali itt is!

A másik topicban már elvetettem... a 3000B-t. Április elején veszem, addig szerintem nem változik a helyzet a P150 fronton, így P180 lesz..
Üdv! -
CriticalHit
addikt
Az SLK3000B nem rossz ház 13000-Ft-ért.
Ha a hangszigetelés fontos, az AcoustiCase C6607 is jó választás, ráadásul ajtó nélküli és még egyéb finomságokat is rejt.
http://www.acoustiproducts.com/en/acousticase_c6607.asp
A P180-assal is kezdek megbarátkozni, ha már a P150-t lehetettlen táp nélkül beszerezni.
A házak királynője pedig a Lian-Li V1000, csak hát 60000-Ft.
[Szerkesztve] -
Dracula
őstag
Szóval az a helyzet, hogy ismét elgondolkodtam, hogy 3000B is jó lenne. De félek túl kicsi... Nincs vinyórögzítés... Ajtó engem zavar... Nincs hangszigetelés...

Üdv! -
Dracula
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Kérdés, mikor ér hazánkba az állítólagos 2., ''javított'' széria...
És táp nélkül meg úgy látszik, nem fogják árulni. Ezt megérettem az Ariámnál, de ennél...
Bár ahogy van 3000B és 3750BQE, úgy talán 1x...
Üdv! -
raszputyin
senior tag
elnézést, nem vagyok otthon ebben. gyanakodtam is aztán, hogy hogy a fenébe lehet drágább, mint a P180. mondjuk nekem akkor se játszik, ha potom 30e-ért vágnák az emberhez

sz@r dolog ez a táp-ügy, 4 tökéletesen működő noname után (az egyik túlélt egy ventillátorleállást + okos családtag általi masszív továbbhasználatot a sűrű égettműanyagszagig) pont egy márkás és senki által nem panaszolt típussal gyűlt meg a bajom, amit pont azért vettem, hogy mostmár akkor veszek egy jót is. -
Obi-1
őstag
válasz
raszputyin
üzenetére
A Senerit csak táppal forgalmazza, valószínűleg csak elírás az árlistában.
-
CriticalHit
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Ez érdekes. Hol és mennyiért láttál táp nélkül P150-t? Remélem nem csak a kiskerarak.hu-n szereplő pontattlan ajánlatoknak döltél be.
-
raszputyin
senior tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
van táp nélkül, csak épp nem kisebb az ára egy tápnyival

-
CriticalHit
addikt
Elgondolkodhatna az ANTEC, hamár a Silent PC Review tesztelője is a neo táp felülvizsgálatától/cseréjétől/eltávolitásától teszi függővé az igazán nagy presztizsü 2. helyezés átadását a P- 150-nek. Vagyis a ház kiváló, de a táp szar. Sima árutársitással állunk szemben. Senki nem veszi a neo tápot magában.
-
Dracula
őstag
Fel!

Az itthon kapható P150-ekben elvileg még a régebbi, sok lappal nem menő táp van...
Üdv! -
Dracula
őstag
Elvileg 43k az ára fával...
Érdekel valakit egy Antec NEO HE 430W-os táp?
Üdv! -
CsAbU
tag
Kaptam olyan infót, hogy december elején érkezik az országba egy szállítmány P150-es, de még mindíg nem látok sehol ilyet. Nincs vkinek infója...?
-
CsAbU
tag
Nekem csak egyetlen hatalmas kérdésem van: Hol kapható ez a cucc kis hazánkban? Eddig csak 180-ast meg 160-ast sikerült találnom árlistában...
-
Mirus
csendes tag
Létezik ebből a házból táp (és akár venti) mentes változat? Mert nekem van nagyon jó tápom, jó rendszerhűtőim, csak nincs rendes házam

Nomeg gondolom táp nélkül lényegesen olcsóbb is lenne...
Ha valaki tud ilyenről, itthon vagy a környező országokban kérem jeleezze nekem!
előre is köszönöm 
-
marcee
addikt
Nekem ezekkel a gumis felfüggesztésekkel az a bajom, mint a csavarmentes házak műanyag vinyó sínjeivel: jelentősen rontja a hőleadást.
-
rudi
nagyúr
válasz
killahdrums
üzenetére
Link a #4-ben. SPCR azt mérte ki, hogy nem túl hangos, sőt kis terhelésnél (150 W alatt - vagyis egy közepes gép játék közben!) kimondottan halk.
-
kdz
tag
a táp ráadásul iszonyat hangos...miért raknak egy hangos tápot, egy halk házba

van nekem saját jó kis halk tápom...adják szépen táp nélkül 55 $-ért, és akkor best buy lenne... -
LukE
veterán
az uccso kep mintha nem lenne osszhangban a ''Forrás: PROHARDVER!'' felirattal

egyebkent cikk a hazrol: Bővebben: link -
Metamorfózis
tag
Nekem elég meredeknek tűnik ez a winyórögzítés.Mi van ha azok a gumik elfáradnak?Jobb nem is gondolni rá.Ja és az ára is kicsit földhözcsapkodós.Persze ha lenne rá pénzem nem ezt mondanám.
Gondolom azért a másik rögzítés biztosabb.
[Szerkesztve] -
castorr
tag
37??? uhhh

Amugy teccik...
-
killahdrums
senior tag
Sztem ez a ház nagyon szép! Csak nekem fekete kéne és táp nélkül... van egy olyan rossz érzésem, hogy nem lesz ilyen, pedig de jó lenne!

-
faster
nagyúr
Rosszul fogalmaztam, inkább azt akartam mondani, hogy ''kint is drága'', nem a szokásos, ''itt kétszer annyi, mint a tengeren túl''. Viszont ha Európában 185 (~46000Ft!) euró az ára, akkor ez a 37000 Ft-os magyar ár tévedés lehet.
Szerk: Ja, most látom, hogy nettó 37.. . Jaj.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
1. Antec 430-as modular táp Bővebben: link
2. Antec ház Bővebben: link
3. Ez itten nem amerika - ott 165 USD a cucc. -
prmcsk
addikt
37k ??

Miért is ? -
Obi-1
őstag
Csak az az ár, csak azt tudnám feledni...

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mind1. Nagyon szép ez a fehér is. Most már a hozzáillő Logitech iPOD-style bill-egér szetten és egy új Samsung elefántcsont fehéres tft-n is elgondolkodtam...
.