- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Deathcourier #46 üzenetére
Figyelmeztetek mindenkit hogy ezt a tesztet óvatosan kezelje mert olyan különbségeket mértek ki benne amit semmiylen másik oldal nem tudott megismételni. Nézzétek meg a beyond3d vagy digit-life vagy tech-report vagy 3dcenter tesztjét, ott durván 10% eltérés van, ami szerintem is közelebb áll a valósághoz ugyanis a memória ugyanolyan gyors és a proci is +20%al megy csak nagyobb frekin szóval az XT azt tudja amit az 500MHz-re húzott pro-k, durván +10%ot.
-
Legolas
senior tag
Nekem az Asus tetszik jobban.
Amúhy, ha választhatnátok a ketőő közül (az ár most mindegy) a szerintetek szebbik példányt vinnétek haza, vagy amelyiknek húzható ramjai vannak (BORDÁK HÉÉÉÉÉ BORDÁK VANNAK AZ ASUS RAMCHIPJEI HAHÓ NEM LÁCCC?)? -
divot
veterán
válasz
Deathcourier #46 üzenetére
És mennyi egy ilyen kártya, mert az egyik üzletben ilyen van:
ATI 9700Pro 128MB 8X AGP TV-OUT 59600 Ft 74500 Ft -
Deathcourier
aktív tag
http://www.hardwareoc.hu/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=102&page=1
EZt érdemes elolvasni! :DD
Igen kecsegtető dolgok vannak benne! -
Keitaro
addikt
Mivel azonos teljesítmény, ezért én azt venném amelyik olcsóbb. Úgy is jön majd a Sapphire és 10e-vel olcsóbb lesz :DDD
De Asusnak szimpatikus az a húzása, hogy rakott rá bemenetet. -
anulu
félisten
Szerintem a BBA szebb, de magas ívben nem érdekel, hogy hogy néz ki, lévén, hogy a gépház oldala nem plexi, hanem alumínium, így max azt tudom bámulni, nem a kártyát. Innentől viszont a teljesítmény dönt! :D
-
nap
addikt
Aki a nyak szine alapjan vesz kartyat, az megerdemli! :D
-
e-biza
őstag
nekem a hátso borda asus felirata tetszik (ahogy kiöntötték) nekem mind1 hogy melyik kártya van a gépembe :)) csak vicceltem.
-
Asusfan
őstag
Nem baj majdd ha nem tetszik lefested.:DD
-
sebela
aktív tag
Az 1. , csak hogy HiperGnek legyen igaza :DDD.Egyébként a BBA tényleg jobban néz ki (sztem)...
-
Keitaro
addikt
A BBA szebb. Nem tetszik az Asus nyákszíne és a bordája (a borda mondjuk jobb hatásfok ügyileg mint a BBA-n csak rondább). Nagyon jó kártya az Asusos, főleg a video-in miatt, de a BBA szebb
-
HiperG
addikt
Na szépség verseny.....
melyik szebb (mind2 9600 xt)
1. jelölt:
vs.
2. jelölt: -
RiP
csendes tag
Én viszont kakilok rá milyen a színe a nyáknak, ugyanis nem látok át a paláston...
-
-
csudri
őstag
Off: Miért kell az Asus-nak mindig ilyen hányás színű nyákot használni. Az alaplapok között is volt ilyen világos fos színű. Miért nem lehet piros, zöld, kék vagy fekete? Vagy ha ezek nem jők akkor valami más, de ne ilyen halvány kervert szín!
-
Keitaro
addikt
Ejjha. Viszik mint a cukrot. Mondjuk tetszik, hogy végre ebben a szegmensben is van VIVO-s cucc.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elite: Dangerous
- Forrmell.enn
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest