- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
atus
senior tag
Gondokoztam, hogy úgy írjam-e, de nem úgy tettem. Nekem is van egy olyan ATXes házam aminél egyben jön le a burkolat. Egyrészt ez mostanában nagyon ritka, másrészt a régi megoldásokat legalább 3 csavar tartotta, és még azokkal is össze-vissza hajlott a ház. CM ezt rendesen megoldotta, csak egy csavar kell, és nagyon ügyes megoldással zárnak az oldallapok. Ha megnézed az eredei hírt, rájössz, hogy tényleg szokatlan (itt:jó) kivitelezésű az oldallap.
A másik, h tomcs már két hozzászólással előtted említette ugyanezt... -
andorpapa
őstag
Szerintem nem szükséges oda a ''manapság'', mindenki érti, hogy miről van szó, aki meg nem, annak hiába írod oda, hogy manapság, úgysem fogja tudni, hogy mire vonatkozik. De persze ilyen apróságon felesleges vitatkozni.
A házzal kapcsolatban meg az a véleményem, hogy a CM is ráállt a ''márkanevünkkel úgyis eladhatunk bármit'' típusú nyomulásra. Eddig jót adtak nagyon drágán, most átlagot adnak szimplán drágán. Érdekes tendencia. Azt viszont érdekesnek találom, hogy senki sem reflektált az alu vs. acél felvetésre. Én eddig is mondtam, hogy az alu ház hűtéstechnikai képességei nem alázzák porig az acél megoldásokat. Természetesen egy ''olcsó'' házhoz acél illik, de szerintem is legalább 85%-át a marketing adta az alu kultusznak.
Aktív témák
- Mobil flották
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged