Keresés

Aktív témák

• atus

senior tag

válasz tildy #9 üzenetére

Gondokoztam, hogy úgy írjam-e, de nem úgy tettem. Nekem is van egy olyan ATXes házam aminél egyben jön le a burkolat. Egyrészt ez mostanában nagyon ritka, másrészt a régi megoldásokat legalább 3 csavar tartotta, és még azokkal is össze-vissza hajlott a ház. CM ezt rendesen megoldotta, csak egy csavar kell, és nagyon ügyes megoldással zárnak az oldallapok. Ha megnézed az eredei hírt, rájössz, hogy tényleg szokatlan (itt:jó) kivitelezésű az oldallap.
    A másik, h tomcs már két hozzászólással előtted említette ugyanezt...

• andorpapa

őstag

válasz tildy #9 üzenetére

Szerintem nem szükséges oda a ''manapság'', mindenki érti, hogy miről van szó, aki meg nem, annak hiába írod oda, hogy manapság, úgysem fogja tudni, hogy mire vonatkozik. De persze ilyen apróságon felesleges vitatkozni.

A házzal kapcsolatban meg az a véleményem, hogy a CM is ráállt a ''márkanevünkkel úgyis eladhatunk bármit'' típusú nyomulásra. Eddig jót adtak nagyon drágán, most átlagot adnak szimplán drágán. Érdekes tendencia. Azt viszont érdekesnek találom, hogy senki sem reflektált az alu vs. acél felvetésre. Én eddig is mondtam, hogy az alu ház hűtéstechnikai képességei nem alázzák porig az acél megoldásokat. Természetesen egy ''olcsó'' házhoz acél illik, de szerintem is legalább 85%-át a marketing adta az alu kultusznak.

Aktív témák