- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Hát, semmivel nem néz ki jobbnak azoknál a ''konzervesdobozoknál'', amiket mi hozunk, csak az mondjuk 23 dollár csak... S ráadásul tápnak nevezett dobozka is van benne, amelyik egy komolyabb áramingadozás közben meggondolja magát, áthúz, aztán az 1000 dolláros bazár a gépbõl máshova kerül... :(
-
_George
senior tag
nem rosz csak kicsi, nekem a szerverházak jönnek be.
ez az oldallap dolog meg... hát nekem is volt ATXes toronyházam ilyen...azt még 6 csavar tartotta... de atom stabil is volt
a ház frontja egyszerű, szép, stílusos.
a háta, hááát, inkább ne kelljen véleményt mondanom.
ennyi: tudnék mit alakítani rajta... -
nap
addikt
Eleg erdekes lett a dizajn. Engem a legbeomlonyilasok a nagyajkakra emlekeztetnek, a power gomb pedig mar adja az asszociaciot. Alatta ket luk latszolag funkciotlan, de igencsak alatamasztja a teoriamat. :)) :D
Mindezt aluminiumbol... ez igazan beteg dolog. ;] -
shtml
őstag
válasz
andorpapa #15 üzenetére
''Azt viszont érdekesnek találom, hogy senki sem reflektált az alu vs. acél felvetésre. Én eddig is mondtam, hogy az alu ház hűtéstechnikai képességei nem alázzák porig az acél megoldásokat.''
Talán azért nem reagált senki, mert a CM marketing-maszlagját eddig is nagyon kevesen vették be.
Egy 5 V-ról járatott 8 centis ventilátor lényegesen több hőt visz ki a házból, mint amennyit egy alu ház a teljes felületén lead, konvekcióval és sugárzással együtt. És akkor már a teljes hőleadásról beszéltem, nem arról a sokkal kevesebbről, amennyivel az alu felület többet ad le az acélnál. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
atus
senior tag
Gondokoztam, hogy úgy írjam-e, de nem úgy tettem. Nekem is van egy olyan ATXes házam aminél egyben jön le a burkolat. Egyrészt ez mostanában nagyon ritka, másrészt a régi megoldásokat legalább 3 csavar tartotta, és még azokkal is össze-vissza hajlott a ház. CM ezt rendesen megoldotta, csak egy csavar kell, és nagyon ügyes megoldással zárnak az oldallapok. Ha megnézed az eredei hírt, rájössz, hogy tényleg szokatlan (itt:jó) kivitelezésű az oldallap.
A másik, h tomcs már két hozzászólással előtted említette ugyanezt... -
andorpapa
őstag
Szerintem nem szükséges oda a ''manapság'', mindenki érti, hogy miről van szó, aki meg nem, annak hiába írod oda, hogy manapság, úgysem fogja tudni, hogy mire vonatkozik. De persze ilyen apróságon felesleges vitatkozni.
A házzal kapcsolatban meg az a véleményem, hogy a CM is ráállt a ''márkanevünkkel úgyis eladhatunk bármit'' típusú nyomulásra. Eddig jót adtak nagyon drágán, most átlagot adnak szimplán drágán. Érdekes tendencia. Azt viszont érdekesnek találom, hogy senki sem reflektált az alu vs. acél felvetésre. Én eddig is mondtam, hogy az alu ház hűtéstechnikai képességei nem alázzák porig az acél megoldásokat. Természetesen egy ''olcsó'' házhoz acél illik, de szerintem is legalább 85%-át a marketing adta az alu kultusznak. -
twollah
nagyúr
Eleg minimalista a dizanja a haznak.
-
shtml
őstag
Silány, igénytelen, szar - de legalább jó drága.
-
mura81
senior tag
a hátlapon levő ventihely szarra nem való, de lagalább látványos. Azok a venti formájú lyukak naggggyon leszűkítik a levegő útját:(
-
kzoltann
aktív tag
csunyacska, de legalabb nem chieftech.
-
tildy
nagyúr
Szokatlan kivitelezésű acéltestet kapott a ház: a két oldallap és a tetőlemez egy darabból készültek, így egyetlen csavar kicsavarása után eltávolítható a teljes mattfekete burkolat
Ide oda kéne bigyeszteni egy manapág szokatlan jelzőt.Régen ugyanis csak ilyen egybefedeles házak voltak.... -
esteban
senior tag
Itt a nevet probaljak penze varazsolni .... Azsia foleg az olcso 5000HUF-os hazakrol szol es valjuk be nagyobb piac mint az egesz EU. Kinaban nem tud eladni 100-200USD-s hazat.
Ps.: nekem is nehezen ment uj hazba koltoztetni a gepemet, de sikerult ca. 10e HUF-ert eredeti (uj!) Dell hazat kapni .... szoval most egy AMD-s Dell gepem van :)) -
tomcs
őstag
''Szokatlan kivitelezésű acéltestet kapott a ház: a két oldallap és a tetőlemez egy darabból készültek, így egyetlen csavar kicsavarása után eltávolítható a teljes mattfekete burkolat.''
az 1 csavaros rogzitest leszamitva majdnem minden at haz ilyen :) bar teny hogy manapsag szokatlannak hat mert a 3 darabos konstrukcio praktikusabb ezert elterjedtebb is -
anulu
félisten
Nem sokkal kerül többe táp nélkül egy Chieftec Dragon vagy Scorpio. Mindkettő magasan jobban kivitelezett ház ennél az ''izénél''. Ez a hán nem méltó a CoolerMasterhez!!!! :(((
-
Szőrös
veterán
Ennyi pízért kicsit többet várna el az ember. Meg nem venném az biztos.
-
gericooper
aktív tag
nem egy nagy szám de legalább drága. az is valami!
:D
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest