- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
A Vulcano 12-esem sem kicsi, de ez... :Y
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
nekem 7000cu van. épp nem használom mert a táp kihalt a gépben, itt van melettem 1méterre TT házban. egyáltalán nem hasonlítható méreteiben ehhez az állathoz :Y :Y
-
busman
veterán
-
Majstor
senior tag
Hát... a jövöbeli CPU Coolerek már naggyobbak lesznek mint maga az alaplap???
:F...:D -
Rez_Grof
őstag
Hát egy teszt nem ártana.
Aki tud neémetül ferditse már le legyen szives ezt a cikket:
[L]http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Komponenten/CPU_Kuhler/Lufterkuhler/Hyper_48/hyper_48.html[/L]
Itt elég érdekes zaj adatok vannak a hűtőről:
[L]http://www.pcsilencieux.com/breve-133.html[/L]
Meg egy jó kis passziv borda:
[L]http://www.materiel.be/refroid/ncu2000/page1.php[/L]
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Nekem is egyből ez jutott eszembe: láttam már ezt vlahol...
Szánalmas, hogy egy ilyen nagy név, mint a Cooler Master másoktól lopja a hűtőjét...
XP-90-et vittem nemrég tts-től, annak a súlya még ventivel is épphogy több, mint ennek a fele! Mégis a legjobb hűtő, amit eddig láttam.
(tts: Majd írok konkrét értékeket is, csak még nem volt alkalmam tesztelni, mert nem magamnak vittem ugye, és hamar eljöttem onnan. De ami késik...:) ) -
Janesz
őstag
srácok fogtatok ti már a kezetekbe xp90-est vagy xp120-as tr-ot???na nem azért de azok kb fele olyan súlyúak mint ez és tuti beütik ezt...nem a réz a lényeg meg az,hogy monstrum legyen...az egész a kidolgozáson a felület polírozottságán múlik....ha lenne rá lém akkor tuti nem ilyet vennék hanem xp90+venti (kb 13k) vagy xp120+venti(kb 17k) és az 100% hogy ütősebb mint ez...
-
TeeJay
félisten
szerintem felesleges a súlyán meglepődni:D
én most már azon se lepődnék meg ha valamelyik 1kilós vagy másfél kilós lenne:)
szerintem az lesz a pláne majd hogy nem az alaplap hátára lesz betonbiztosan rögzítve hanem még a háznak az alaplapi tálcára is:D
hogy tuti elbírja a 2kilós hűtőket is
ja és 16centis ventilátor is lesz majd?
meg olyan borda amire 16centis kell?
ilyen erővel meddig fogunk menni?
nem hinném hogy ez jó tendencia lesz hogy csak úgy emelkedik a CPU teljesítménye hogy a hő is emelkedik
valami ki kéne találni mert ez így nem kafa még:(
legalább is a halk gépet kedvelőknek nem a legjobb:(
de amúgy szép a cucc nekem bejön
a súlya meg kit érdekel:D -
dr. rozmark
tag
Ezt már valaki korábban számolgatta, és arra akövetkeztetésre jutott. hogy az a kb. 10-15 cm nem elég ahhoz, hogy a cooler ''hangsebességre'' gyorsuljon... Ergo nem is ütne akkorát!
-
Gordian
csendes tag
Belegondolok abba, ha ez a batár nagy hűtő megindul onnan fentről és célbaveszi a videokártyát meg ami alatta van... húúúúúúú most belegondoltam :D
-
Ijk
nagyúr
Sztem nem rossz darab, de majd az ára!
Egyébként már megoldhatnák a hűtőfelfogatást vhogy úgy, hogy a procifoglalat körül levő lyukakon keresztül a hűtőt a házhoz rögzítenék. -
busman
veterán
45 eu az nem is olyan vészes,de azért 864 gramm kicsit sok sztem.
-
Uzmany
őstag
Yááy, ez gyönyörű! Nekem kell egy ilyen. Valahol láttam az árát 45 eu.
Itthon hol lehet majd kapni? -
Nekem naggyon tetszik ez a ''kis'' jószág :)
eddig xp120-ast akartam de most itt van ez. hmmmm.
majd kell csinálni moddot ami rögzíti a ház tetejéhez és akkor tuti nem fog leesni onnan -
twollah
nagyúr
Az egyeni kialakitasu ventilatort szerintem egy jobb kezugyessegu ember otthon is meg tudja csinalni.
Csak meg kell nezni a kepet. -
Mania
senior tag
Lapszaggató!
Én inkább kihagyom,egy ilyen hutovel szerelt gépet ongyilkosság megmozdítani. -
Yaye
őstag
válasz
Scream007 #24 üzenetére
Azért az a műanyag elég jól meg van pakolva üvegszálerősítéssel, nem törik az el olyan könnyen. Biztos jól meggörbítgeti, de ha korrektül le van csavarozva a lap minden lyuknál akkor azért nem olyan aggasztó. Még.
Szerintem lassan megint eljön az ideje a fekvő házaknak ha ez így megy tovább. A mini lapon tényleg csalóka a méret.
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Azt vegyétek figyelembe, hogy ezek az alaplapok a képen nem full ATX méterűek, hanem jóval kisebbek! Engem inkább a tömege zavar! 864 gramm! :Y Ez több, mint 100grammal több, mint a 7000-es Zalman. És az nem is lóg ki ennyire a lapból, tehát álló házban nem is veszi annyira igénybe a lapot.
-
vtechun
veterán
mekkora ez bameg? berosálok..., még most sem kapok szikrát..., áhh, nem kapok levegőt..... ezek hol érzik a nyomást? Guiness rekordra hajtanak?
-
Integra
titán
megkockáztatom hogy jobb mint a zalman
-
sharker
aktív tag
Komolyan...:))
Szerintem ezek már tulzásba viszik a hűtök méreteit....:DDD
Végül a köv. generáció már a házból fog kilógni:DD -
Hani
aktív tag
Mellesleg nem tud valaki egy osszehasonlito tesztet, vagy valamit, ami alapjan megtudhatom, mennyit dob a hoelvezetesen a Heatpipe? Komolyan erdekelne a dolog, csak hat nem tudom, hogy lehetne parhuzamba allitani a tobbi hutovel.
-
Scream007
őstag
nem szakítja ez ki magát az alaplapbol???majdbnem 1 kilo?????
az rohadt sok nem????a müanyag amiböl azlaplap van, meg a felfogato fülek ennyitn elbírnak,??? -
Horbal
őstag
Egy up hátha Andorpapa kiszúrja...
-
busman
veterán
Ha andorpapa tevékenykedik köreinkben, akkor jó lenne tényleg egy összehasonlító teszt!
-
Daywalker
addikt
Nagyobb nem volt?:D
Amúgy nekem volt Cooler Master Aero7+ om annyi elég is volt belőle. Hangos, nehéz (ha meglöktem a gépet jött a szívbaj) és még szarul is hűtött...na meg az ára ugyebár. -
polika
senior tag
ezt bele lehet rakni egy olyan házba ahol az alaplap függőlegesen áll? nem tépi le a procit? szerintem irtó durván eldeformálja a nyákot ez a monstrum
-
Horbal
őstag
Ja közben én is megtaláltam a honlapjukon...:)
[L]http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=KHC-L91-U1&other_title=0[/L]
Naon pofás:) -
Atlantis
veterán
Jó kis hűtő.
Egy kis elírás: 755-ös foglalat tudtommal nincs, 775 annál inkább. :)
Mennyi a max zajszint? -
Horbal
őstag
Na ez egy szép darab, jó nehéz, de nagyon dizájnos, kiváncsi lennék mit bír?:)
Ti látjátok, hogy kell ezt rögzíteni?:F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest