Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
Yushchenko
üzenetére
A Via chipsetes lapok kifejezetten megbízható, stabil lapok. Főleg, amelyekhez már nem az elavult (ber atomstabil 8237-es déli hidat teszik
). Ellenben az nVidia elég... hogy is mondjam... nyűgös tud lenni. Ativál nem sokkal találkoztam eddig, amikkel igen, az is mind problémamentesebb volt az nVidia-nal. SiSnél egy kicsit a driverek nyűgösek. Egyébként elmegy, főleg ha az árát is nézem. Az Intel meg Intel. A hírnév kötelez, saját véleményem szerint a legjobb chipsetek általában az övék (meg a legdrágábbak is). Kár, hogy AMD-hez nem gyárt chipsetet 
-
Senior tag
aktív tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Milyen SiS és VIA chipsetekkel szerzett tapasztalatokra alapozod eme erősen sarkos véleményt?

Szerintem meg az nVidia xar, és már próbáltam is néhányat. A legújabb kivételével az ATI is xar, az USB-je max. 1.2-nek nevezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ellenben az nVidia elég... hogy is mondjam... nyűgös tud lenni. Ativál nem sokkal találkoztam eddig, amikkel igen, az is mind problémamentesebb volt az nVidia-nal. SiSnél egy kicsit a driverek nyűgösek. Egyébként elmegy, főleg ha az árát is nézem. Az Intel meg Intel. A hírnév kötelez, saját véleményem szerint a legjobb chipsetek általában az övék (meg a legdrágábbak is). Kár, hogy AMD-hez nem gyárt chipsetet